16 oktober 2006

Lite TV, Lite Musik & Lite Film...och Lite Skvaller

# Kanal5s senaste inköp Ugly Betty blir den tredje nya serien av höstens TV-nyheter i USA som plockas upp för en hel säsong. De andra två är Heroes och Jericho. Kidnapped och Smith är däremot redan borta, Vanished lämnad att dö på fredagar och Studio 60 on the Sunset Strip spås vara nästa att nås av nedläggningsbesked.

# När jag själv väljer min musik blir det som ni vet mycket Robbie Williams nya just nu. För att inte fastna helt så lyssnar jag därför på P3 hela dagarna och märker motvilligt att jag hittills idag nynnat med i så skilda saker som Lupe Fiasco/Jill Scotts "Daydreamin", Gnarls Barkleys "Smiley Faces", Supermodes "Tell Me Why" och (faktiskt) Take Thats "Patience".


# Efter att för 'jag-vet-inte-vilken-gång-i-ordningen' sett Batman Returns igår så insåg jag igen att man ser alldeles för lite Michelle Pfiffer på bioduken numera. Efter att hon hoppat av Susanne Biers första Hollywoodfilm så hoppas jag nu på att de får henne till huvudrollen i "Mamma Mia". Innan dess får vi tydligen iallafall se henne i fantasyfilmen "Stardust" och i filmatiseringen av musikalen "Hairspray".

# Vet inte vem som har rätt i det här fallet...och egentligen kunde jag inte bry mig mindre...men jag tänkte använda det som ursäkt för att intyga att runt 3-snåret i lördagsnatt så var inte föken Gynning på SpyBar (ännu?), utan istället utanför Lino jagandes en taxi på (väldigt) vingliga klackar. Jag kan också meddela att Miss EgoGirl Carolina var något lyckosammare i sin jakt än undertecknad (och några till) och åkte slutligen ensam iväg i ensam i en stoooor taxi. Förmodligen till SpyBar för att ta småkillar på snoppen, då.

# Jag saknar redan F2 som nu är på plats i Kina för att vara chef. Han brukade alltid läsa min lista mellan raderna och komma med en fullständig analys av min helg varje måndag...och märkligt nog träffade han helt rätt sjukt ofta. Att jag saknar tiden vi satt bredvid varandra i samma rum ännu mera behöver jag kanske inte påpeka.

2 kommentarer:

Fredrik sa...

Då har du en perfekt anledning att åka till Kina ju...

Oswald sa...

Hm.
Det är kanske lättare att sakna bara F2, än att sakna ALLA andra...