16 oktober 2006

Dagens Lunchvideo

Jag vet inte riktigt vad det är med bögar och tjejgrupper...men av någon anledning (och en del bekräftelse i Qruisers myller av klubbar) inbillar jag mig att det inte bara är en fördom att vi är överrepresenterade bland fansen av dessa grupper.
I vilket fall så har jag en mängd tjejgruppsfavoriter och tänkte därför köra en temavecka på lunchbloggarna ett tag framöver (tills jag tröttnar eller så...det är en aldrig sinande källa av musik...men urvalskriteriet är som vanligt att det är låtar/videos jag gillar och har något minne till) som bygger på – just det – Oswalds tjejgruppsfavoriter.

Först ut är gruppen vars nya singel Easy spelas på repeat i min iPod just nu:

Sugababes
Bara en av de ursprungliga medlemmarna är kvar på senaste singeln, men i dagens luncvideo ser vi alla originalmedlemmarna (Siobhan, Mutya & Keisha) i vad som är deras genombrottshit och dessutom kanske deras bästa låt.

Eller iallafall en av dem.
Vi körde den en hel del på kontoret i Göteborg när den kom minns jag iallafall, eftersom vi var helt fascinerade över att det kommit fram en tjejgrupp där inte alla var supersnygga utan byggde sin image på attityd...

Vassego: Sugababes och Overload!



Inga kommentarer: