06 maj 2008

Ännu en ny affisch! Ännu mera SatC!

Okej. Jag är medveten om att ytterligare ett Sex and the City-inlägg idag är lite väl mycket även för den här bloggen...men skit samma.

Har nämligen just kollat på SatC-gängets promotionshow hos Oprah - ni kan också streama det HÄR om ni vill, sex delar och massa reklam - och blev löjligt lycklig för varje klipp-som-inte-finns-i-trailern som visades. Speciellt ett Cosmo-skämt fick mig att le lyckligt med hela ansiktet (my god, I'm pathetic) och även om Kristin Davis mest kändes New Age-flummig, så var de andra rätt kul när de pratade lesbiska partners (Cynthia Nixons tjej ser ut som en stor rödhårig karl) och yngre pojkvänner.

Samtidigt har det kommit ännu en spoilerfri recension och som ni ser här ovan en tredje officiell affisch för filmen, och även om jag fortfarande vill lappa till personen som gör dem så är i alla fall alla fyra brudarna med den här gången.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kan det bli för mycket SatC? Längtar!

Anonym sa...

Tack för tipset.
Åh, vad jag längtar!

Anonym sa...

Nej, det kan inte bli för mycket SatC!
Jag inser hur Sex and the city-skadad jag är när jag ser SJP och liksom blir överraskad över att hon inte är Carrie. Jag menar, hon ÄR ju Carrie, Carrie finns på riktigt, Sarah Jessica Parker är bara en rollfigur. Hahah!
;D