16 april 2009

Gästbloggare: Labyrint-Pär

Dags för rapporten från Gästbloggare-Pär och hans Labyrintlista - det bör betyda att det redan är torsdag. Hurra! Den här veckan bubblar min nya favoritlåt med Empire of the Sun (rösta, rösta) och en hel del annat kul (kolla in dem via YouTube-länkarna, och kolla absolut videon här nedan) så glöm nu inte att rösta!

Här är Pär. Och han bjuder på pusskalas som motvikt till förra veckans kram.

*****************************************************
Labyrint Topp 20 - vecka 0916

Jag lyckas inte reda ut det helt, men Olga Pratilova kan en gång i tiden ha pussat på mig under en nyårsfest. Det är nog så. Nu klättrar Emma in tillsammans med "Ebba och Didrik-Mårten" och P-Bros på den övre fjärdelen och slår bort Måns därifrån. Så här ser toppfemman ut:

01/01 Stay The Night – Alcazar (4v)
02/02 La Voix – Malena Ernman (3v)
03/03 Moving On – Sarah Dawn Finer (3v)
04/04 Show Me Heaven – Lili & Susie (5v)
05/06 Tingaliin – P-Bros feat. DJ Trexx & Olga Pratilova (3v)

Pusskalas alltså! Men några fler pussar har jag inte delat ut till listartister genom åren. Däremot finns det någon enstaka utmanare genom tiderna som inte kommit undan. Nog om det.

Det är fortsatt rätt så stabilt på topplistan när Melodifestivalens hitlåtar i stort sett har lika stort stöd fortfarande. I stort sett. Sahlene och Haukaas Storeng får ett rött kryss av och åker ut efter 5 veckor. Utröstade är också The Killers (2v) och Thåström (6v). Det betyder att tre nya hits har röstats in under påskhelgen. I Heard Of A Girl med Miss Li går in 12:e plats, Runaway med Darin på 13:e och i sista stund nådde även Lady GaGa listan med sommardoftande Eh Eh (Nothing Else I Can Say). Om hon misslyckats vore loppet helt kört, eftersom hennes topplaceringar på andra listor redan skulle sabbat hennes extrabubblarmöjligheter. Lady GaGa kan andas ut alltså, men hänger hon kvar?

Nähä, alltför få höll med mig om den höga klassen på utmanarna förra veckan. Trist. Jag försöker igen med ett kanske ännu starkare fält där Moneybrother, Sahara Hotnights, The Sounds, Hello Saferide och Mjölbys älsklingspojke Johan Palm bör vara farligast. Men jag vill bjuda på söt pop från Australien med Lenka och hennes The Show:Ayo Technology med Milow, förra veckans video, halvdissades. Men lugn, den dyker förmodligen snart upp igen som extrabubblare. Håll utkik.

Du röstar!

/Pär

*****************************************************

Inga kommentarer: