16 april 2009

Dagens Micropop!

Dags för lite mikropop! Tycker det varit alldeles för lite sådant på sista tiden. Antar det inte passar in i min isodiet (som jag redan skrotat, btw). Varsågoda.

Så här gör Hugh Jackman reklam för mjölk och Wolverine-filmen på samma gång. Jackman lottar förövrigt via sin Twitter ut 100.000 kronor till den som motiverar det bäst på 140 tecken! Kruxet? Det måste vara till ett välgörande ändamål.

Project Runway drar igång först i sommar men är redan inspelat. Tur det, annars hade det väl varit för-jag-vet-inte-vilken-gång-i-ordningen som Heidi Klum suttit med stor mage i juryn. Det har nu nämligen läckt ut att hon är gravid med sitt och Seals fjärde barn.

Själv har jag bara sett de första delarna av säsongens 24, men laddar för ett ljuvligt maraton med alla avsnitt fram över. Kunde ändå inte låta bli att läsa om att nästa säsong av serien kommer inte heller den att äga rum i LA, utan istället i New York (men a' la' CSI:NY spelas in mest i LA), och att agenten som spelas av Annie Wersching (som var med från avsnitt ett i år och alltså förmodligen lever fortfarande...ups...spoiler) även kommer finnas med nästa år.

Här är en teaser-poster för andra säsongen av True Blood (jag har inte hunnit igenom etta ännu – panik!) som drar igång på HBO juni.

Det verkar som om Chuck och Blair ska kunna få varandra i säsongens två sista avsnitt i alla fall... Gossip Girl är för övrigt tillbaka igen nästa vecka i USA. Precis som de flesta serier som haft ett litet påsklov.

Arbetet med musikalversionen av homoklassikern Tales of the City löper på bra. Scissor Sisters Jake Shears står för musiken, Jason More (som bland annat regisserade ursprungsversionen av Avenue Q) förväntas regissera och allting ska enligt Variety ha premiär någon gång i juli.

Är det bara jag som blivit större och tappat all perception, eller har inte Seth Rogen blivit smalare? Rogen jobbar i vilket fall just nu med Eternal Sunshine of the Spotless Mind-regissören Michel Gondry och hans serietidningshjälte-film The Green Hornet.

Värlspremiären av nästa Harry Potter-film är flyttad från den fredagen 17 juli till onsdagen den 15e istället.

Mera barn...fast både på riktigt och på låtsas; när Anna Belknap kommer tillbaka i CSI:NY i USA den 29/4 efter att ha varit mammaledig så är det första hennes karaktär Lindsey får göra...att föda barn. Lindsey och Danny får då äntligen sin unge och det rapporteras bli en flicka.

Jo, det är trevligt att Jonathan Rhys-Meyers är nästan naken i varenda episod av The Tudors – men snart får någon plocka rustningen av Henry Cavill, plocka in honom från slagfältet där han mest får se butter ut och klä av honom så mycket det bara går...okej? The Tudors fortsätter dock med att vara TV-favoriten för mig just nu.

Kate Hudson ska inte vara med i 90210.

Avslutningsvis har ni här ett klipp från inspelningarna av Quentin Tarantinos Inglorious Basterds. Regissören dök i veckan upp i American Idol för att visa lite klipp, men några av scenerna nedan var för heta för familjeprogrammet...

Inga kommentarer: