29 januari 2008

Gossip Girl och Bullshit Boy

Ikväll kör fantastiska Gossip Girl igång i Kanal 5 klockan 20.00!
Ingen som har läst den här bloggen tidigare kan ha missat hur mycket jag älskar den här glossiga lyxvarianten av OC/Bevvan/DawsonsCreek, och de vet förmodligen redan att det är obligatorisk närvaro framför burken ikväll när Serena dyker upp på Grand Central Station!
Gratistidningarna har hängt på, och som vanligt behandlas nöjenyheter lite småslarvigt och av människor som inte behöver kunna vad de skriver om. Eller hur ska man annars förklara att Metros Sara Stolt berättar att seriens skapare Josh Schwartz också ligger bakom den brittiska succéserien The O.C? (Ni vet Orange County i Cornwall...)

En annan kille som helt verkat tappat omdömet är Anders Nunstedt. I sin krönika (ironiskt nog kallad "Krönikör med koll på pop och sånt" tar han upp att Kylies kommande singel In Your Arms kan rädda albumet X, men att det samtidigt blir svårt med en sådan (citat) "tråkig video".
Problemet är att han länkar till en hemmagjord video från september ifjol när någon lagt det då läckta demospåret på Global Deejays video till Get Up! Något man inte bara ser på den undermåliga kvalitén, utan också kan läsa i klartext på YouTube-sidan.

Att vara nöjeschef på Expressen (för han är väl det numera?) verkar inte kräva så hejdlöst mycket research heller. Antar det inte behövs så länge Carola existerar och säljer lösnummer.

Fotnot: I natt svensk tid premiärvisas Kylies nya video till singeln Wow! på PerezHilton.com

1 kommentar:

eurofivestar sa...

Hahaha. Nunstedt har verkligen noll koll ibland. Får se hur fel han har om MF när den väl sätter igång, och framförallt ESC... där är han verkligen ute och cyklar för det mesta.