18 oktober 2007

Mera Musik!

Det har varit många videos här i bloggen de senaste dagarna...men det är ju ett lätt sätt att hålla uppe inläggskvoten när tiden tryter...och dessutom så har jag ju tjatat så mycket om Leona Lewis Bleeding Love att det vore tjänstefel att inte visa er den sprillans nya videon nu när den dykt upp på tuben.



Förresten; kan någon förklara den här grejen med att "gnida sig sjungande mot en vägg" som förekommer så flitigt i musikvideos. Gör människor så ofta privat? Typ som att "sjunga i ett hopprep" som folk gjorde när jag var liten (då hade mickar sladd) - nu gnider man sig mot en vägg istället? Själv tycker jag mest det ser lätt suspekt ut, but I'm willing to try anything once.

3 kommentarer:

Anonym sa...

God morgon! Idag är det dagen B som i Biljettsläpp. Nervööööst!
Meeen, kolla kommentarsfunktionen på schlagerbloggen, nu måste man vara medlem för att kunna kommentera = jag kan inte kommentera. :)

Oswald sa...

Gud vad jag är bortskämd sedan förra året - jag visste inte ens att var biljettsläpp idag! :O

Och TACK för att du sa till mig!
Nu ska du kunna kommentera i Schlagerbloggen - och gör det gärna genast! :)

Dessutom - on a more personal level - så blir det releasefest i slutet av november! Då återkommer jag med info, för då MÅSTE du dyka upp å träffa alla andra schlagerbloggare!

Anonym sa...

Och var glad för det! :) Här blev det inga biljetter, inte ens till genrepet. Eller jo, men jag betalar inte 500 kr för genrep på läktaren, längst bort från scenen. Ha ha! ;D (Och jag betalar definitvt inte tusentals kronor till skumma andrahandsföretag. Grr!)
Gryyyymt kul med releasefest! :D