16 mars 2007

Extrakortisar Inför Helgen

Jag gillar kortisarna.
Flera andra har hört av sig och gillat kortisarna.
Självklart måste vi därför ha ännu ett gäng kortisar inför helgen så vi får med allting jag missat här i bloggen under veckan.
Det är följande:

Annie Lennox ska släppa sin första platta på fyra år.

Cate Blanchett är aktuell för en roll i nya Indiana Jones-filmen.

Disney har börjat teckna för hand igen. Första filmen heter The Frog Princess och har en svart tjej i huvudrollen.

Min favorit kom tvåa i Project Catwalk. Igen. Det betyder att min favorit kommit tvåa i tre säsonger av Project Runway och två av Project Catwalk... Jag kan vara världens bästa på att gissa vem som är näst bästa designern i en grupp.

Veronica Mars är väldigt nära en nedläggning – men det finns också en möjlighet att man gör en Alias (i dubbel bemärkelse) och gör om hela upplägget. Planen är i så fall att bara behålla Veronica och hoppa flera år in i framtiden och låta henne vara CIA-agent.

Nya Grey’s Anatomy-spinoffen med Addison (som jag tydligen inte kan sluta kalla Allison i mina kortisar) kommer inte stanna i Seattle utan flytta till…Los Angeles!

Efter framgångarna med omfixandet av Batman och James Bond på bio är det nu dags för Sherlock Holmes att komma tillbaka i 2000-talstappning.

De första omdömen som trillar in om Danny Boyles (Trainspotting, Shallow Grave) nya långfilm Sunshine verkar odelat positiva, och den kallas "en Das Boot i rymden". Kul! Filmen med bland annat Chris "Human Torch" Evans är en av de jag ser fram emot mest just nu.

Oceans 13 kommer få sin världspremiär på filmfestivalen i Cannes.

Bingolotto goes USA? Succékanalen ABC ska nämligen börja köra ett tävlingsprogram på fredagar baserat på just bingo senare i vår.

Ellen DeGeneres var den stora vinnaren när nomineringarna till USAs Daytime Emmys meddelades i veckan. Självklart fanns Oprah och Tyra också på listan.

När Weeds kommer tillbaka i TV-tablån i augusti, så kommer det åtföljas av en ny komediserie om en författare med tvivelaktig karriär spelad av David Duchovny.

Ha en trevlig helg!

Inga kommentarer: