19 december 2006

Nyinkommet i Mailboxen

Det är inte varje dag man får följande två mail...

"Du har nu beviljats ackreditering till 2. Melodifestivalen 2007 - Göteborg (Göteborg, Scandinavium) som arrangeras 2007-02-10."
samt
"Du har nu beviljats ackreditering till 6. Melodifestivalen 2007 - Finalen (Stockholm, Globen) som arrangeras 2007-03-10."

Jag tror jag dog en smula...tänk att det helt plötsligt gick att ticka av en punkt från listan med mina barndomsdrömmar så här bara fem dagar före tomten kommer!
Men eftersom hela jag är en enda stor jinx så måste jag lägga till här att: jag KAN bli överkörd innan...alternativt få magsjuka JUST DÅ eller hjärnblödning NU...alternativt inte få semester från mitt "riktiga" jobb - vilket kan vara den största svårigheten. Bara så ni vet...och alla oturstomtar och jinxgubbar och olyckskorpar.

"Man ska inte ta ut något i förskott"
Men va fan - snacka om förtidig julklapp!

4 kommentarer:

Oswald sa...

Tack!!

Det är lite kul att saker man velat göra sedan man var liten (ok...kanske ännu mera då) faktiskt fortfarande går att förverkliga. :)

Ska bli spännande att iallafall få 2/6-dels del i den där cirkusen ett år...
...och så är det ju lite kul att det förmodligen finns folk som hellre skulle ta gift än att hänga på melodifestivalen...
...något som fått undertecknad att hjula omkring halva eftermiddagen!

Anonym sa...

Grattis!

Var det detta som var barndomsdrömmen som kanske skulle gå i uppfyllelse? Jag gissade på att det skulle ha något med Melodifestivalen att göra när jag läste det något kryptiska inlägget för ett tag sen. ;)

Blir ju nyfiken på vilka du ska skriva för? Vad jag vet måste man väl ha något slags arbetsgivare? Är det QX eller?

Well, STORT GRATTIS!

Oswald sa...

Jajamensan!

Man behöver absolut ha en uppdragsgivare och mycket riktigt är det QX i mitt fall.

Schlagern blir ju bara större och större så jag ska vara med och förstärka bevakningen under Göteborg och Stockholmstävlingarna.

Jag är ju själv av åsikten att QX aldrig kan få för mycket schlager under Melodifestivalperioden - restrerande delen av året kan även jag däremot ha lite mera restriktiva åsikter i det fallet - så jag tycker det är ett riktigt bra beslut.
Tycker dessutom inte de kunde valt en bättre snubbe om jag får säga det själv...hahaha. ;)

Det ska bli väldigt spännande faktiskt!

Oswald sa...

Jag vet - jag har otroligt dåligt samvete för det där. Man reserverar inte en dag för fest...och sedan ställer in den! :(

Men jag hoppas att alla jag bjudit förstår hur häftigt det här är för lilla mig och visar sympatier...
...och alla andra (utom du då...som lär vara i Kina då förmodligen) kommer ju såklart få en fest vid ett senare tillfälle.

Men jag hoppas vi kan hinna med nån öl iallafall! Jag har ju semester och är i Göteborg!