02 oktober 2006

It's a WAR!

Okej, man misstänkte väl att det skulle bli lite trångt när Aftonbladets gratistidning .SE skulle börja distribueras i morse...men förhållandet på Drottningtorget i Göteborg var ju helt löjlig!
Hjorder av gratistidningsutdelare anföll mig så fort jag kom av spårvagnen; Metro (som jag redan läst på vagnen då de samarbetar med Västtrafik precis som de gör med SL i Stockholm) var först, sedan de obligatoriska svarta utdelarna från City Göteborg (är det en gimmick de har? Att bara mörka personer får dela ut City både i Stockholm och Göteborg? Udda.) och därefter kom de nya, gula .SE-personerna....och sedan kom GP som just idag ville att man skulle få deras bostadsbilaga gratis.
Stannade upp ett ögonblick och studerade torget och jag räknade till tjugofyra (24!!) gratistidningsutdelare på en yta mindre än Hötorget.
Sedan gick jag in på stationen och blev överfallen av nästa anfallsvåg.

Får väl förövrigt återkomma med en åsikt om .SE (det är väl egentligen lite samma bajs i olika påsar liksom), men formatet känns lite ovant och jag får bara vibbar från Aftonbladets reseguider.

6 kommentarer:

Aronson sa...

Det stod två blonda och väldigt söta flickor på Sergels torg och ville pracka på mig .se. Men jag sa som det var: tack, men nej tack.

I övrigt tycker jag det är intressant att du beskriver storleken på torget genom att jämföra med Hötorget. Håller Oswald på att bli sockholmsk...?!

;-)

Oswald sa...

Nope, jag kommer nog aldrig bli Stockholmare...men däremot så vet jag att de som är just Stockholmare har nollkoll på hur stort Drottningtorget är.
Dessutom antog jag att människor som varken bor i Göteborg eller Stockholm förmodligen har bättre koll på den sistnämnda.

Varför tog du ingen .SE förresten?
Läser du inte gratistidningar av någon form av ideologiska skäl, eller är du bara emot just .SE/Aftonbladet?

Aronson sa...

Jag läser DN på morgonen. På tunnelbanan läser jag en bok.

Jag har inget principellt emot gratistidningar, men behöver dem oftast inte. .se borde jag nog tagit för att se vad det är för tidning. Men min hjärna arbetade nog lite långsamt i morse (jag tänkte bara: Aftonbladet, nej tack...)

Oswald sa...

Aha.
Själv är jag en sådan nyhetsjunkie att jag läser allt jag kommer över.
Brukar dessutom hinna med min bok.

Men så är det en bit till Mörkrets Hjärta.

Aronson sa...

Ja, vi som både bor och jobbar i innerstan får prioritera vår tid i tunnelbanan... ;-)

Kim da Costa sa...

Känner mig tveksam till .SE men har inte läst den än. Namnet känns lite.. 90-tal.