07 oktober 2006

Fabulous Friday!

Inte nog med att man svullat hamburgare och druckit rödvin med Favvo-P SAMTIDIGT som man tittat på ett roligt Hey Baberiba (Carolina Gylling-imitationen var fantastisk) och ett underbart, nytt avsnitt av Grey's Anatomy - där de i en scen med McSteamy (numera med sitt namn bland the regulars) körde en låt från The Pipettes suveräna skiva (på gränsen till orgasmiskt ögonblick)...
....när man sedan sätter sig vid datorn hittar man en hela videon till Jump. Madonnas kanske bästa låt på evighet...med dito video.

Nu kan jag somna lycklig.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Parodin på Förkväll i Hey Baberiba var obetalbar. Jag vet inte hur mycket sändingstiden (att man hunnit få i sig en halvflaska champagne redan) har med det att göra, men här lyckades baberibagänget totalt. Men å andra sidan försöker jag även se Förkväll "orginalet", bara för att Gynnings medverkan ju är underhållande parodisk.

Oswald sa...

Jag tror helt klart det är en kombination - i mitt fall snackade vi fyra glas vin - men hela sketchen (med Kenonummer in mass och en snubblande Kayo) var så mycket mer än bara den lysande Gyllingparodin (som precis som du säger lite är ett skott på öppet mål) att man bara måste älska den.

Anonym sa...

Ja, den var bra. Och Jump-videon är snygg, snygg, snygg.