06 augusti 2006

Dag 4: Baksmällor & Partypolare

Jag har inte fått hångla som Åsiktstorpeden (OK, jag har haft min beskärda del av Göteborgare, men en Stockholmare vore trevligt) men jag har inte heller gråtit som Aronson.

Faktum är att Pride varit fantastiskt hittills...men jag är som vanligt sjukt dålig både på att spana och bli spanad på... Om NÅGON skulle vilja krama mig...PLEASE kom fram och säg det. Jag har nolllkoll

Jag har däremot vaknat bakfull som ett as klockan "en hel del efter elva" idag, släpat mig upp, kollat bakfull som en alika på "Project Runway" (veckans favvo-TV...snart på en lista i en blogg nära dig), dragit mig själv i kragen till Hornsgatanpuckeln där jag satte mig själv i en sjukt skum sluttning bara för att snyggo-Tomas satt där, kissat på en kyrkogård (nästan), kollat en rekordparad (som var härlig rent känslomässigt...men uttröttande rent bakfyllemässigt), ätit på "Muggen", hängt en snabbis i Parken, åkt hem, sovit en timme, druckit sjukt mycket rosévin och kollat YouTube (årets bästa hemsida), blivit hämtad av QX-Ronny...och sen dansat hela natten med nämnda Ronny, FF och underbara LillBabs-Tompa till Edwards (alltid min idol...för sin schlagerkväll på Pride...för pratorna i MF 2004...sitt DJ:ande...och för att han satte oss på gästlistan till Lino...och fanimej...är han inte ganska snygg också?) fantastiska melodifestivalmusik...plus träffat favvo-P....Skara-Tobo...Chalmers...the works!

Jag älskar (just nu...klockan är 05.34...det borde finnas en fyllebloggikon att lägga in så här dags) Stockholm, Pride - och alla de här sjukt kul människorna jag lärt känna bara på ett år (för ett år sedan var jag och FF åxå på Lino...men vi kände ingen...nu var vi på nån form av VIP-lista). Imorgon blir det Patricia. Jag kommer falla i koma (kom fram och krama)!

PS. Dagens mest pinsamma: SMSet som skulle gå till Fröken Harrysson hamnade hos H. bergman som jag kände för fem år sedan och som fanns var i min telefonbok. Han fick intressanta detaljer om hångel osv som han nog aldrig kunnat anan...
Hoppas han raderat mig och gissade på en felmessning!

2 kommentarer:

Kim da Costa sa...

EaS är en babe.
Du med. Beundrar dig för din ork...

Aronson sa...

...synd bara att han är så dålig skribent. Ronny alltså.

I övrigt tycker jag det låter som att du har en Pride som man "ska" ha. Så njut.

Och jag lovar dig: nästa gång vi ses ska du få en bamsekram...

=)