05 augusti 2006

Dag 3: Transor & Fuckables

Själva dagen var lugn med sol och promenad till Stockholms Glasshus. Men sen...
Kvällen började med lammfärsbiffar på Populära Sibirien och avslutades med McDonalds-påse gående hem klockan fem på morgonen.

Däremellan var det besök i Parken (med uppträdanden av ungefär alla transor i Sverige...man kan lugnt säga att det flyter ihop efter ett tag när man sett sju Lena Ph dissa Carola), möte med en hög bloggare igen (Bloggnamnen är de nya QXs-namnen. Det var ett bra tag sedan man hette sitt vanliga namn i en Pridepark) - kvällens nya var Honken, öl, hem för fest på balkongen med vin, vin, vin, åka till Berns (där kön ringlade runt halva Berzelipark runt tolvtiden...men vi gick förbi den med våra pass), bli helt överväldigad av att det var så mycket snyggt folk där att man helt tappade räkningen och koncentrerade sig på att dansa i stället, se "kändisjuryn" välja en snygg Mr Gaypojke, se Favvo-P prata teckenspråk i ungefär tre timmar...och tillslut kommunicera genom mobilen även med mig (I love him...världens skönaste kille den mannen), dansa röven av sig tillsammans med QX-Ronny&Co till Edward af Siléns schlagerextas (Fast varför fick han en skrubb??? Dansgolvet i källaren var ju tomt!) ända tills solen gått upp för länge sedan...

Precis så roligt som man hoppats. Men just nu är allt liiiite segare och att åka till Söder för att sätta sig och vänta på Paraden känns så...jobbigt!

1 kommentar:

Kim da Costa sa...

Jag hade hemmadag igår men vi får sammanstråla ikväll igen :) För trettonde gången.