09 mars 2010

Ny video från Fantomen 2

Här är den officiella videon till vad som förmodligen ska vara Fantomen på Operan-uppföljaren Love Never Dies stora nummer; låten ‘Til I Hear You Sing (Once More) sjungen av fantomen himself Ramin Karimloo. I bakgrunden skymtar Christine anno 2010; Sierra Boggess.

Det här inlägget är lite för den trettonåriga Oswald som ÄLSKADE Fantomen på Operan, som läste originalboken, såg den svenska uppsättningen, lyssnade sönder två dubbel LPs med både svenska och brittiska originaluppsättningen och till och med såg Riksteaterns teateruppsättning av boken. I was obsessed.

Den 37-årige Oswald är inte alls imponerad. Inte bara för att mitt musikalintresse svalnat betänkligt, utan även för att Andrew Lloyd Webber som bekant inte har pytsat ur sig några riktiga storverk på typ 20 år, och för att det här som alltså ska vara huvudnumret i nya musikalen knappt skulle få dela rum med sina storasyskon The Music of the Night, All I Ask of You och Wishing You Were Somehow Here Again ur originalmusikalen.

Snygg kille dock. Med bra röst. Men jag skulle nog behöva en teaterteknik lika innovativ som ur-Fantomens var 1986 för att känna något större behov av att behöva lösa biljett nästa gång jag drar till London. Speciellt som recensionerna inte varit direkt lysande.

Inga kommentarer: