09 september 2009

Dagens Micropop!

Här är mikropopen för 090909. Och jepp, jag gillar att skriva dagens datum så ofta som möjligt.

Alexander Skarsgård är glödhet i amerikanska skvallertidningar. Senaste ryktet är att han numera dejtar skådespelerskan Evan Rachel Wood (som spelar vampyrdrottning i True Bloods säsong två) och att hon flugit och besökt honom på hans filminspelning av Straw Dogs.

Två av "slum-barnen" i Slumdog Millionaire (Rubina Ali och Azhar Ismail) har fått roller i Anthony Hopkins nya film Lord Owen's Lady.

NBC håller tillsammans med skaparen av Brottskod: Försvunnen på att göra en TV-serie av BBCs I Mördarens Spår (den där Helen Mirren spelade Jane Tennison).

För att stoppa en allt mer sviktande TV-reklammarknad i USA tar företagen till helt nya åtgärder. Nu har företaget Sprint kontrakterat Desperate Housewives-skaparen Mark Cherry för att skriva en åtta avsnitt lång "commersial soap". Cherry säger att det blir väldigt likt DH (det spelas in med samma scenografi och skrivs av samma författar-team) och att skådespelarna i reklamen (Rebecca Staab (från såpan The Young and the Restless) och David Chisum (från såpan One Life to Live)) kommer förekomma i bakgrunden som statister. Hmmm. Har de månne sneglat på svenska ICA, eller? De har väl hållit på för evigt med Stig & Co nu?

Chris Browns första singel efter misshandelsdomen kommer att heta Transformer och ha ett gästspel från Lil Wayne.

Här är en liten promo för säsong tre av Private Practice – och har ni inte sett den chockerande säsongsavslutningen (och tänker göra det) så ska ni nog hålla er borta. Det mesta avslöjas här.



80-talsstjärnan Judd Nelson ska göra ett kort gästspel i TV-serien Psych.

Så här ser tydligen singelomslaget ut till Darins nya singel Pop That. Skitlåt, by the way. Snubben är i stort behov av melodifestivalen just nu. Vad ni än tycker om det.

Nicolas Cage har hoppat av skurkrollen i Michael Gondry-filmen The Green Hornet, och som representant för "oss som bara inte klarar av karl'n" tackar jag filmbolaget som inte ville ge honom den lön han krävde. En ogjord Nick Cage film är alltid en god gärning.

Här är promon för säsongsavslutningen av True Blood på söndag. Jag kan knappt bärga mig till måndag!



Här ser ni Leona Lewis på omslaget till Big Issue – den brittiska motsvarigheten till Faktum/Situation Stockholm.

Manusförfattarna bakom Iron Man har kallats in för att skriva manus till remaken av Akira.

Richard Curtis – som senast gjorde The Boat that Rocked, och även ligger bakom Fyra bröllop och en begravning och Notting Hill – ska skriva ett avsnitt av den brittiska scifi-serien Doctor Who. Han har tidigare gjort samma sak för HBO-serien The No. 1 Ladies' Detective Agency (byggd på de populära böckerna). Annars arbetar han just nu på ett nytt manus – en lågbudgetfilm om tidsresor.

Ännu en Sex and the City-bild. Nu den första på alla fyra brudarna tillsammans från SatC2.



Neal Bledsoe – som snart kommer dyka upp i Gossip Girl och utdela seriens första homokyss till Ed Westwicks Chuck – har för övrigt avslöjat att han har en roll i nya Sex and the City-filmen.

Jag vet inte vad som ger mig mest kräks-smak i munnen: Tanken på en julduett mellan Carola och Paul Potts eller att de "spontant" vandrar armkrok i Stockholm med svenska presskåren bakom sig för att berätta det...

Avslutningsvis, här är hela videon till Kylies Bollywood-insats tillsammans med Akshay Kumar. Chiggy Wiggy, girl! Chiggy Wiggy!

4 kommentarer:

Nille sa...

eeewwww @ SJP's ben och fötter

Damian sa...

Det är mycket konstig att det är absolut ingen information om "Pop That" på Darins hemsida och han säger där att nästa singel är "Karma". "Pop That" låter inte som singel. Åtminstone jag tror inte att de kunde välje det som första singel for nästa platta...

Oswald sa...

Good for him then.
Hoppas han har något bättre i bakfickan.

Nordh sa...

Säsongsavslutning av True Blood ser jag verkligen fram emot. Åtminstone bortsett från att man då får vänta ända tills nästa sommar på nya avsnitt.

Fast ser jag än mer fram emot att världens, i särklass, bästa manusförfattare ska skriva ett avsnitt av Doctor Who. Det tråkiga är dock inte vänta tills 2010 utan att det, hur bra det än är, inte har en chans att uppfylla de förväntningar jag kommer att ha på avsnittet.