28 april 2009

TÄVLING! Vinn en Erik Hassle-biljett!

Det verkar som om Erik Hassles debutskiva - en skiva jag fick redan i februari för att recensera och som jag i stort sett lyssnat sönder och tjatat om här i bloggen åtskilliga gånger sedan dess - nu äntligen kommer dyka upp på skivdiskarna (säger man så fortfarande? "på iTunes, Spotify och andra nedladdningssajter" kanske det heter istället?) i juni.

Nåväl, eftersom alla inte haft samma förmån som jag att ha skivan i min iPod så har du nu chansen att få gå och kolla på Erik när han spelar låtarna live på en liten exklusiv konsert för intresserade fans på tisdag om en vecka (5/5) här i Stockholm!

Jag har fått en biljett av gänget bakom konserten som jag tänkte lotta ut till er som läser det här, är i Stockholm och tror ni skulle vilja se Erik Hassle live på tisdag.

Allt ni behöver göra är att maila en bra motivering till varför ni ska få biljetten till oswaldspopcorn@hotmail.com innan Valborgsmässoafton är över, och sen väljer jag helt enväldigt ut vem som vinner.

Frågor på det? Bra. Då tittar/lyssnar vi lite på en av de bästa låtarna på skivan istället, och för er som twittrar så hittar ni mera Erik HÄR.

3 kommentarer:

Sofia sa...

din mail fungerar ej!?

Oswald sa...

Jo, det tror jag.
Jag får andra mail där i alla fall?

oswaldspopcorn@hotmail.com

Sofia sa...

nu gick det bättre...