07 april 2009

Ny affisch: The Box

Richard Kellys förra film, Southland Tales, var ju en gigantisk flopp (jag har tyvärr inte sett den) medan hans debut Donnie Darko fortfarande är en av mina absoluta favoritfilmer.

Låt oss hoppas att hans nya film The Box (om det par som hittar en låda på sin trappa, öppnar den, och får genast lycka och framgång...utan att veta att det samtidigt innebär olycka och död någonannanstans) är mera som den sistnämnda.

Här är första affischen.

4 kommentarer:

Mattias S sa...

Southland Tales är en mycket märklig film men på sina ställen tycker jag den är helt fantastisk. Scenen när Justin Timberlake sjunger "I've soul but Im not a soldier" är ett sånt ställe.

Oswald sa...

Måste verkligen kolla upp den.

Man kan inte hinna att se allt har jag väl någonstans insett, men den är verkligen en sådan film jag känner att jag borde ha sett för länge sedan!

Ska försöka fixa det snarast.

Mattias S sa...

Kan man inte hinna se allt??? Det borde jag också ha insett med ett par hundra filmer i bokhyllan (eller ja, i flyttkartonger i källaren just nu iofs) och ytterliggare ett par hundra på datorn som SKA SES... :)

Catenacci sa...

Jag älskade Southland Tales. Att se/höra Sarah Michelle Gellar sjunga "Teen Hornieness is Not A Crime" räcker för mig...

Och, jag längtar som FAN efter The Box...