15 januari 2009

Gästbloggare: Labyrint-Pär

Fortfarande bloggtorka. Inget verkar hända idag. Funderade först på att lägga in en eller två bilder på Jake Gyllenhaal som joggar, men sen bestämde jag mig för att släppa fram Gästbloggare-Pär och hans veckorvisa Labyrintrapport istället. Pär är jag ju iallafall kompis med på Facebook - till skillnad ifrån Jake då (adda mig om du läser det här Gyllenhaal, så kanske, kanske du får vara med lite senare).

*****************************************************
Labyrint Topp 20 - vecka 0903

När Melodifestivalen börjar yngla av sig låtar brukar det bli tumult på listan, men veckans nya lista är ett snyggt bevis på att festivalen inte alls behövs för att det ska bli livat. Sex nykomlingar har tagit plats varav en har gått direkt in på topp fem:

01/01 Release Me – Agnes (3v)
02/03 Human – The Killers (12v)
03/02 With Every Bit Of Me – Kevin (3v)
04/NY Circus – Britney Spears (1v)
05/07 Poker Face – Lady GaGa (8v)


Britney Spears släpper singlar med korta intervall och därmed har faktiskt både hon och Agnes just två hits var på övre halvan. Men Agnes On And On har fått ett rött kryss bredvid sig, vilket betyder att låten nu varit med i maximala 20 veckor. Nästa vecka kommer därför Markus Fagervall – hör och häpna – vara allra äldst på listan. Ja, om han nu är kvar då.

Förutom Britney Spears är även följande nya på listan: Lena+Orup på 11:e plats med Jag Hatar Att Vakna Utan Dej, Hello Saferide på 13:e plats med den jättelånga titeln, Mando Diaos Dance With Somebody på 14:e, Amanda Jenssens rymdhälsning på 16:e och in på 18:e plats går Kings Of Leons snygga Use Somebody. The Hives och Cyndi Lauper föll ut efter tre veckor, Pink efter två och Sarah, Jill, Duffy och MQ-skaran efter en ynka vecka.

Och här är David Sandström Overdrive som utmanar med Not A Good Boy.



Nej, Jesse McCartney i förra veckans video var såklart chanslös. Går det batter för David och hans gäng?

Du röstar!.

/Pär

*****************************************************

Inga kommentarer: