26 november 2008

Dagens Micropop!

Londonresan har gjort att jag ligger lite efter i mitt vanliga bloggschema, men eftersom statistiken säger att de flesta av er läser den här bloggen mellan fyra och sex på eftermiddagen så ska ni väl ändå hinna med att få lite mikropop innan sägen den här onsdagen också!

Här lämnar man TV-skvallret för en knapp vecka – och genast passar ABC på att lägga ned både Pushing Daisies, Eli Stone och Dirty Sexy Money! Inget av det var kanske oväntat – ingen av serierna var några stora succéer ifjol, men fick en andra säsong och en ny chans på grund av författarstrejken – men ändå. Här städas det i tablåerna! Private Practice kommer dessutom att byta dag och hamna efter Grey's Anatomy (vilket banar väg för en längre crossover mellan de båda serierna som det ryktas det är planerat för under February Sweeps den 5, 12 och 19 februari – japp, Kate Walsh Dr. Addison Montgomery kommer alltså återigen kliva runt på Seattle Grace) medan Life on Mars (som är min enda favorit av årets nya serier och som fått ytterligare avsnitt beställda och därmed kan stoltsera med en minst 17 avsnitt lång förstasäsong som alltså åtminstone överlever nyåret) kommer hoppa till onsdagar och ligga direkt efter Lost. Noterbart är dock att de tre nedlagda serierna kommer få alla sina 13 avsnitt inspelade...huruvida de kommer visas eller bara gå att köpa på DVD är dock en anan historia.

Visst är det en ganska cool grej med rörliga, animerade filmaffischer? Det enda trista är att jag inte vet hur jag ska kunna visa den här coola affischen för nya Terminatorfilmen i bloggen utan att länka till den.

Gossip Girls Connor Paolo – ni vet Serenas yngre bögbrorsa – har tackat nej till att bli en "series regular" i serien! Att tacka nej till högre lön och fast arbete hör inte till vanligheterna i Hollywood och nu spekuleras det i huruvida Connor är rädd att fastna i bögfacket eller om han helt enkelt vill vara fri att ta andra större roller om de skulle dyka upp. Att vara i den fasta ensembeln innebär nämligen inte bara högre lön, utan också att man helt knyter sig till serien...utan att det för den sakens skull innebär att han skulle fått vara med i en högre procent avsnitt.

Även om Lipstick Jungle nu är nedlagt så ska man inte förvänta sig att få se Kim Ravers Audrey Raines dyka upp under Jack Bauers sjunde jobbiga dag när 24 drar igång. Säsongsfinalen var nämligen skriven och klar när läppstiftet kastades på sophögen.

Man tar de jobb man får... Här är en bild på när den gamle N'Sync-medlemmen Joey Fatone inviger en offentlig toalett ("Charmin Deluxe Public Restrooms") på Times Square i NYC genom att klippa band och gör "the ceremonial first flush". Jo. På riktigt.

Kalsongkungen Björn Borg lanserar en ny dejtingtjänst med hjälp av en liten söt bögprästfilm som ni kan hitta här. Gulligt, va?

Eftersom det ryktas att producenterna till Brothers & Sisters jagar någon som kan spela ett nytt loveinterest till Kitty i april månad så kan man kanske ana att Rob Lowes senator ligger bra till att få den där livshotande sjukdomen det ryktas en av karaktärerna skall åka på i vår.

Jag vet inte hur länge jag hört att den här "ultimata" amerikanska romcomen He's Not That in to You skulle vara på gång, men här är i alla fall en ny affisch med massa glada människor på för just den filmen.

Mer film: Terry Gilliam meddelade förra veckan att han ska återuppta arbetet med det kollapsade filmprojektet The Man Who Killed Don Quixote som brakade ihop 2000 när en översvämning förstörde hela scenbygget och huvudrollsinnehavaren hoppade av på grund av ryggproblem. Fiaskohistorien blev för övrigt en egen (dokumentär)film; Lost in La Mancha.

Sylvester Stallone har hintat om att han kanske kommer att plocka med gamle Rocky-motspelaren Dolph Lundgren i sin nya actionfilm The Expendables.

Varför ska inte Teddybjörnar få ha snoppar? Här är Oso Deluxe (vänster) och Oso Libidinoso (höger). De är såkallade Weenerbears från Jordi Garcia i Barcelona. För €39 styck kan du få en alldeles egen.


















ABC-cheferna verkar inte lida av svår homofobi som det ryktades när Brooke Smiths Erica Hahn flög ut hals över huvud i ett avsnitt för några veckor sedan (vilket kanske inte är helt oväntat då kanalen även är ansvarig för Justin och Marc i Ugly Betty och – framförallt – Kevins hånglande i B&S). Nope, det hela berodde helt enkelt på att testgrupper som såg avsnitten avskydde romansen mellan Callie och Hahn – men älskade fortfarande Callie. Ut med Erica alltså, och förmodligen in med någon annan hetare (enligt fokusgruppen) lesbian framöver.

Här är ännu en Lost-trailer – nu komplett med en pop/rocklåt (av gruppen The Fray) a' la' Grey's Anatomys promos.



I en skål med mikropop för ett tag sedan berättade jag att Will Smith och Steven Spielberg skulle göra en amerikansk version av den koreanska filmen Oldboy. Detta visar sig nu inte vara riktigt, riktigt sant. Killarna funderar nämligen på att bygga sin film på den originalmanga av Garon Tsuchiya och Nobuaki Minegishi som Chan Wook-parks film byggde på 2003.

Så här ser Hugh Jackman (nyligen utnämnd till världens sexigaste man, vilket fick George Clooney att ringa upp honom mitt i natten för att skämtsamt skälla ut honom för att ha drivit en kampanj för att ha petat ned George till en andraplats – ser ut så här i italienska Vanity Fair.

Izzy kommer fortsätta på sitt Ghostbusters-spår i Grey's Anatomy – Denny lär stanna minst över February sweeps. Samtidigt kommer George bli indragen i det hela på något sätt, vilket kanske kan borga för att TR Knight får vara med med mera än en replik per avsnitt vilket verkar ha varit hans standard-deal nu i höst.

Från Aftonbladet: "Endast 45 000 personer såg premiäravsnittet av 90210 i tisdags kväll, enligt MMS. Att TV4 valt att lägga serien i betydligt mindre kanalen TV400 anses vara en förklaring till de blygsamma siffrorna." No shit Sherlock.

Här är en promobild från Rosie O'Donnells nya variety-show på NBC som har premiär ikväll kallad Rosie Live. Does it look gay, anyone?















Är det verkligen operadivan Malena Ernman som är SVTs nästa Melodifestivaljoker? Expressen säger det i alla fall...och ikväll i Kulturnyheterna 19.00 får vi veta om det är rätt.

Så fick vi alltså tillslut veta vad Turtles riktiga namn i Entourage är; Sal.

Kors i taket, has hell frozen over etc etc – Aftonbladets Martin Söderström är (för första gången?) positiv till en Idol/Melodifestivalnyhet! Martin älskar nämligen att Carola ska coacha (de för mig totalt ointressanta) idolerna då de ska förvandla poplåtar till gospels på fredag. Kul för Martin. Igår var han ju mindre nöjd.

Gossip Girl gjorde uppehåll i veckan, men är tillbaka igen i USA nästa vecka. Rykten om serien finns det såklart iallafall...och veckans hetaste är att Dan och Serena kommer bli ihop igen innan vi dansar kring midsommarstången.

Jag skulle kunna dränka er i Britney Spears-bilder från nya numret av Rolling Stones (och kommer säkert göra det någon dag) men idag får ni nöja er med den officiella promobilden för Circus.

Jag brukar se Bingolotto en gång om året. Det är dagen innan julafton då hela familjen brukar dricka glögg och slå in julklappar till deras uppesittarkväll. I år blir det dock bli helt Bingolotto och Bingo-Lotta fritt för oss om jag får bestämma. Nope, inte för att SVT snott Idolvinnaren (och alltså satsar på en egen uppesittarkväll...Luuk?) utan för meningen som TV4s Annika Lindeberg använder för att föklara bort att fyrans egenproducerade stjärna byter kanal: "Vi har med familjen Schollin/Wahlgren i stället, som en del i vårt programkoncept". Ryyyyyyyyyyyyys.

Avslutningsvis: Det finns inte bara en story klar för Sex and the City 2-filmen – det finns även ett startdatum för inspelningarna: nästa sommar för en eventuell majpremiär 2010. Sarah Jessica Parker säger att hon diskuterat en hel del olika inriktningar för uppföljaren tillsammans med regissören/manusförfattaren Michael Patric King, men att de nu fastnat för en speciell – och den handlar hör och häpna INTE om att carrie och Big ska skaffa en unge.
"[Motherhood] doesn't seem as if that's going to be a choice she'll make. It feels a little bit manipulative to toss that into the mix because she seems so pointed in a different direction." säger SJP som såg ut så här alldeles nyligen...hm...sorry, men Carrie hade aldrig tagit på sig det där...

Det var allt för idag - nu klarar ni er ett tag hoppas jag!

Inga kommentarer: