19 mars 2008

Dagens Mikropop!

Jag har inte så mycket att komma med idag, men något litet popcorn kanske det finns som kan smaka.

Vill bara börja med att säga att det är underbart att serierna börjar dra i gång igen nu efter strejken (precis lagom till att Melodifestivalen är över) och först ut bland mina favoriter var How I Met Your Mother. Nästa veckas avsnitt är för övrigt det med Britney Spears som receptionist!

Det här till höger är förresten Mariahs nya skivomslag.

Hetaste Brothers & Sisters- ryktet? Att det blir ett gay-bröllop i serien innan denna säsongen är slut! Det verkar dock inte stå mellan Kevin och Jason, eftersom Eric Winter som spelar den sistnämnda fått en heltidroll i nästa säsong av (skitserien) Moonlight.

För er som är nyfikna på hur den nya versionen av Beverly Hills 90210 kan komma att se ut (den har inte fått grönt ljus av CW ännu) så kan ni läsa mera hos Variety HÄR. Just nu verkar den enda kopplingen till originalet vara att några av kidsen heter Silver i efternamn. Var månne Brian Austin Green den enda som kunde mutas till ett gästinhopp i piloten?

Sex and the Citys Absolute Hunk Jason Lewis ska vara med i ett avsnitt av House. I avsnittet spelar han en såpaskådis i doktor House favoritsåpa. House tycker killen verkar sjuk genom att han uppträder konstigt på TV och därför bestämmer han sig för att undersöka det närmare.

Grey's spoiler: HURRA! Medan internet svämmar över av reporter att Meredith och McDreamy slutligen kommer få varandra och sluta hoppa på och av i slutet av denna säsongen, så meddelas nu också att - hurra hurra hurra - Gizze is no more! Jupp. George och Izzy är numera bara vänner igen. Och ska förbli så. En applåd. Nu ser jag fram emot de nya avsnitten - speciellt det där Addison kommer tillbaka.

The Return of Jezebel James som jag dissade i veckans måndagslista hade så veka tittarsiffror att Fox kanske inte ens kommer sända de sju avsnitt som spelats in. Möjligen inte mer än de två som visats...

Josh Schwartz letar efter ett hyfsat stort och känt namn för att spela Serenas nya frenemy Georgina Sparks i Gossip Girl. En känd Buffy-skådis sägs ha tackat nej då lönen inte var tillräckligt bra...

Nu kan man köpa Johan Renck (då kallade han sig Stakka B -utan o på slutet) och E-types första singlar från början av nittiotalet på iTunes. Numania 1 ger jag inte mycket för, men Obey (med Johans dåvarande flickvän La Camilla) är ju fortfarande lite ljuvlig.

Säsong 4 av Weeds drar igång i USA den 16e juni. När säsongen börjar så ser allting ganska annorlunda ut eftersom Nancy&Co nu bor i en by nära Mexikanska gränsen och jobbar med droger i en mycket större skala än tidigare...

Nästa onsdag börjar Scrubs-gänget inofficiellt att spela in de icke greenlightade inofficiella 18 nya avsnitten som NBC inte bestället men som ABC inoficiellt sagt att de vill ta över. Klurigt va?

Några stora namn som gör TV-Piloter: Christian Slater ska spela pappa/spion (a la Dr Jekyll & Mr Hyde-principen) i en ny pilot för NBC skriven av gänget bakom Kidnapped. Geena Davids ska i sin tur spela mamma/polis i en pilot för ännu ett kriminaldrama hos CBS som heter Exit19.

HÄR pratar Sarah Jessica Parker lite om nya Sex and the City-filmen...och om en eventuell uppföljare. Premiären av filmen kommer för övrigt ske två dagar tidigare i Storbritannien (28/5) än i USA. Här i Sverige får vi vänta till den 21 juni!

Oprah har signat Kirstie Alley för att hon skall göra en talkshow åt Oprahs produktionsbolag Harpo.

Paramount Pictures förhandlar med Sam Raimi för att sparka igång Jack Ryan-franchisen igen med ett nytt gäng filmer om Tom Clancy-agenten.

Den 29/4 sänds det 200e avsnittet av Law & Order: SVU i USA, och det kommer gästas av ingen mindre än Robin Williams.


Å så varför inte avsluta med ett litet musiktips? Härlig motvikt till allt schlagrande. Jason Mraz I'm Yours påminner lite om Israel Kamakawiwo'oles cover på Over the Rainbow...vilket alltså betyder något bra i min värld. Håll till godo (och tack för tipset FF).

5 kommentarer:

Fröken Harrysson sa...

Jag tyckte det var omfattande popcorn! Längtar också efter alla serier. Är det bara önskedrömmande från din sida, eller kommer Addison tillbaka? Hade varit underbart.

På tal om Bevvan så har jag börjat plöja första säsongen och kära nån vad det är fult och politiskt korrekt (men nostalgiskt och roligt).

Slutligen lite nördgnäll: är det bara jag som stör mig på att Mariah Careys cd-omslagsformgivare inte har brytt sig om att ta reda på hur man anger storheter korrekt? Och vad gör formeln där över huvud taget?

cbd sa...

Frk H: Addison kommer att gästspela i ett avsnitt! Mer info: http://www.tvguide.com/Ask-Ausiello#02AA.

Jag tycker inte formeln är det enda man kan gnälla på. Jag menar, det är ju inget annat som är äkta/riktigt på bilden, så i logikens namn måste väl den med vara Photoshoppad? OK att en vidvinkellins förvränger perspektivet en aning, men jag tror inte Mariah har ett midjemått på 12 cm och 197 cm långa ben... Mer på samma tema: http://photoshopdisasters.blogspot.com/.

Oswald sa...

hahaha
Carl styr ju upp det här så jag slipper! :)

FF sa...

Mariah sysselsätter en hel stab av retusherare. Låt de hållas!
Finns det någon som vill ha Mariah mänsklig?

Kim M sa...

Hahaha.
Ja, Mariahs ben blir bara längre och längre och längre. Underbart är det. :)