12 mars 2008

Dagens Mikropop!

Som jag berättat tidigare så har NBC beställt hela 30 nya avsnitt av The Office nästa säsong (egentligen ville de ha 32, men där sa producenterna stopp). Nu har det kommit ut att ABC vill ha 24 avsnitt av Desperate Housewives nästa säsong OCH sju nya den här säsongen - något som betyder att Teri Hatcher & Co kommer behöva jobba sju lördagar i rad. Hemska tanke! Samma sak gäller ABCs Grey's Anatomy.

Jag vet inte mycket mer om filmen The Life Before Her Eyes än det jag kan läsa här, men jag tyckte det var en rätt schyst affisch + att den innehåller mina nya favorit (sedan Across the Universe) Evan Rachel Wood och ständige favoriten Uma Thurman.

Det ryktades tidigare i veckan att Alicia Silverstone hade kontrakterats för ett gäng avsnitt i How I Met Your Mother (som tyvärr fortfarande inte fått besked om en fjärde säsong). Alicia skulle spela läkare OCH potentiell flickvän till Ted - något som fick TV-bloggarna att spekulera i om det inte var Alicia som i själva verket skulle spela programtitelns mamma! Nu blev det inget med det. Producenterna kontrakterade nämligen ännu en inte helt okänd kvinna till samma avsnitt - Britney Spears!Något som fick Alicia att hoppa av med motiveringen att "det kommer bli för kaotiskt". Hetaste namn att ta den roll som var vikt för Silverstone är nu istället Sarah Chalke, mest känd från Scrubs, och rollen kommer då att skrivas om och bara medverka i ett enda avsnitt (det med Brittan). Silverstone sägs istället vara aktuell för framtida episoder.

Nu har första fullängdstrailern för Pixars kommande Wall*E släppt, och visst ser det snyggt och kul ut! I alla fall för mig som aldrig gillade Ratatouille... Kolla HÄR!

I veckans avsnitt av Lost i USA dyker båder Michael (Harold Perrineau) och Libby (Cynthia Watros) upp igen.

Heath Ledgers testamente skrevs 2003 och innehåller därför inte ett spår varken av ex-fun Michelle Williams eller dottern Matilda - något som fått amerikanska skvallertidningar att basunera ut att dessa blir lottlösa. Heaths familj dementerar nu detta och säger att de självklart kommer se till att Matilda för den största delen av sin fars arv.

Här är en poster till, för kommande serietidningshjältefilmen Ironman. Star Wars någon?

Både The Office och Brothers & Sisters kommer hoppa fram flera månader i tiden från sitt sista avsnitt innan strejken för att bättre hänga med i den amerikanska almanackan. Desperate Housewives fortsätter dock precis där de slutade.

Heather Locklears psykolog orsakade stor uppståndelse i helgen då han ringde 911 och tillkallade ambulans efter att ha talat med Hetaher i telefon och trott att hon tänkte ta livet av sig med en överdos piller...något heather och hennes management hävdar var helt påhittat och taget ur luften.

Aftonbladet sammanfattar det viktiga i Tori Spellings självbiografi: "Alla hade sex med varandra i tv-serien Beverly Hills 90 210. Men det var alltid bara två personer tillsammans, aldrig några trekanter". Inga ord om huruvida Brandon låg med Dylan, dock. Men trekanter var det i alla fall inte alltså.

Okej, jag vet att det är fånigt, men det känns lite jobbigt när Amy Diamond som är typ åtta år (okej, 15) tjänar mera om året än vad jag gör. Vad har jag gjort de senaste 20 åren av mitt liv liksom? Inte synkrondansat bevisligen.

HÄR hittar ni en rolig liten intervju mellan TV-Guides Michael Ausiello och Project Runways Christian Siriano.

Bryan Singer har bekräftat att han jobbar med en uppföljare till Superman Returns, trots att denna ansågs som en besvikelse både publikt (m.a.p Singers tidigare X-men-filmer) och kritikermässigt (manuset var mera romantiskt/nostalgiskt än actionmässigt). Den här gången har man därför plockat in manusförfattarna till Transformers för att få upp tempot lite.

Maria Bello som tagit över Rachel Weisz roll i kommande Mumien 3 bekräftar nu att det absolut kommer bli en del fyra - och att hon även har kontrakt på en nummer fem.

Trots att Guldkompassen floppade i USA hävdar producenten Deborah Forte bestämt att hon ska göra film av de två följande böckerna i serien också, om honj så tvingas göra det i inedependentform.

Lisa Kudrow kommer vara programledare när amerikanerna gör sin egen variant av den brittiska intervjuserien Who Do You Think You Are? där olika kändisar får berätta om sitt ursprung och sin barndom.

The L World kommer få en sjätte säsong bekräftar Showtime - men denna säsong kommer också att bli seriens sista.

Slutligen så ska Ugly Betty få en kinesisk remake med kinesiska skådespelare. Direktöversatt till engelska kommer serien att heta Invincible Ugly Woman...

2 kommentarer:

Ellen sa...

Om jag var Amy skulle jag spara vartenda öre och sen plugga och leva värsta lyxlivet utan ett enda öre i studieskuld! Det vore livet på en pinne...
Då skulle det faktum att det snart var sommar kännas lite kul i alla fall, i stället att som nu bara innebära ÅNGEST, ÅNGEST och åter ÅNGEST över att jag kommer att bli vräkt från min lägenhet om jag inte får ett jobb.

FF sa...

Stoppa pressarna nu... se det från den positiva sidan! Nu skall jag låta som din chef:Du tjänar ju mer än:

Frida Muranius, 26, Skivarp

Lariemar ”Headline” Krokvik

Alexander Bard, 46, Stockholm

Martin Rolinski, 25, Bromma

Håkan Hemlin, 38, Gävle

Mats Wester, 43, Hägersten

Sanna Nielsen, 23, Lidingö

Henrik Rongedal, 38, Stockholm

Linda Bengtzing, 33, Stockholm

Sibel Redzep, 20, Kristianstad

Nour El-Refai, 20, Lund

Björn Gustafsson, 22, Stockholm

Sen skall man nog ta årsinkomsten med en nypa salt, iallafall de som driver egna bolag... ;-)
Har en känsla av att alla BWO:are åtminstone borde tjäna mer än dig..;-)