27 februari 2008

Dagens Mikropop!

Har ni märkt att jag till stor del ignorerat årets Oscarsgala här i bloggen? Det har jag i alla fall...och faktum är att jag nog kommer fortsätta med det eftersom det inte känns som jag har något att tillägga... Möjligen att Katherine Heigl var snyggast, att även om jag älskar Cate så tycker jag det var bra att den överskattade Dylanfilmen blev utan pris, att Cohenbrödernas film är värd alla priser (men det var länge sedan en sån våldsam film med ett så taskigt slut vann så fina priser) och att det är skandal att Across the Universe inte fick något alls. Typ det.

Trots att den gått lite sådär så har NBC beställt manus för sex nya avsnitt av Lipstic Jungle. De kommer i så fall produceras för att sändas nästa säsong.

Hetaste YouTube-klippen som alla snackar om denna veckan? De här två såklart!På tal om Grey's Anatomy. Här är George (a.k.a TR Knight) med sin nya pojkvän. Ryktesvis är hans gamla real life pojkvän (som ju spelar Kevins kille i Brothers & Sisters) numera ihop med Wentworth Miller.

Lite Heroesskvaller: Kristen Bell är ännu inte kontrakterad för säsong 3, men rykten gör gällande att man för diskussioner med henne om detta. Efter att tappat tittare i säsong 2 så har man ju nu bestämt sig för att gå "back to basics" och fokusera på hjältarna från säsong ett - men Bell blev så populär hos tittare och hos skådisarna i programmet att man alltså fortfarande vill behålla henne.

Ännu en Indiana Jones-poster. Detta är den första med Shia Leboeuf på.

Dagens superskvaller: Rykten gör gällande att Nicole Kidman drack vin på oscarsgalans efterfest - trots att hon är gravid!

Mera Grey's Anatomy. Den 16e mars drar inspelningarna igång efter strejken och målet är då att göra 4-6 nya avsnitt för sändning med start i maj - avsnitt som skall klara av att komprimerat innehålla alla de plotlines som var planerade för 13-15 avsnitt ursprungligen. Kan bli hur bra som helst när det bara blir det viktigaste kvar!

Denna veckan går finalen av Project Runway av stapeln, och de som sett finalisternas kläder meddelar att alla de glada färger Uli visade upp ifjol är som bortblåsta och att alla finalisterna kör på mörka, mörka färger. Det sägs också att det aldrig varit så jämnt och svårt att utse en vinnare och att resultatet förväntas överraska. Spännande!

Änligen lite bekräftade namn och datum från Madonna. Fullängdaren heter (precis som det ryktats) Hard Candy och kommer börja säljas den 29e april. Den föregås av en singel i slutet av mars som heter 4 Minutes To Save The World och som är "featuring" Justin Timberlake.

Michael Jacksons Neverland är nu ute för försäljning. På köpet får man alla möbler och all personal eftersom Michael har kursat och inte klarat av att hosta upp de $24,525,906.61 som behövts.

Mer You Yube. Här är Mariah Careys färska video.Den fjärde mars börjar äntligen Lasse Hallströms tv-serie New Amsterdam med snygga dansken Nikolaj Coster-Waldau gå i USA.

Här är Eric Banas huvud med ny frilla.

För att hänga på trenden med Lost och Expedition: Robinson så ska NBC göra en tretton avsnitt lång TV-serie om just Robinson Cruse. Serien ska utspela sig på 16oo-talet, men vara uppdaterad för att kännas nutida och Robinson (och Fredag) ska tackla moderna problem, samtidigt som Robinson ryktas vara lite av en McGywer som kan göra vad-som-helst av små medel. Hmmm. Premiär blir det iallafall till hösten.

det blir regissören McG som kommer regisser nya Terminatorfilmen Terminator Salvation: The Future Begins med Christian Bale.

Idag kommer mars månads QX där Oswald himself delar ut årets första femma till någon av de två filmer eller två skivor jag recenserar. Spännande va? QX listar också Sveriges tio sexigaste män (ni kan se vinnaren på bilden här) och jag vill bara understryka att i år har jag inte haft någonting med den att göra. Så skyll inte på mig om ni inte gillar resultatet, utan på QX läsare och på juryn.

Nu ska jag till min födelsestad Karlskrona och se Charlotte Perelli i en arena byggd på mitt gamla regemente. Galet. Äventyret fortsätter som vanligt HÄR!

1 kommentar:

Leo sa...

Mariah ser alltid ung och snygg ut... Bra låt också! En hit!