23 januari 2008

Dagens Mikropop!

Inte mycket till nöjesnyheter idag. Allting handlar om Heath, eller är kommentarer kring gårdagens Oscarsnomineringar, och det har jag ju redan avhandlat. Men ni kan ju alltid läsa HÄR om hur de nominerade kände sig när de fått beskedet om att de var på listan för en guldgubbe.

Mary Lynn Rajskub - Chloe i 24 - berättade i en intervju på Sundance Film Festival att hon dels har skrivit på för ytterligare två säsonger av serien och att hon dels helst hade sett att man gjort "24 - The Movie" förra året eftersom man hade ett filmmanus klart då (men Fox bestämde att de ville vänta tills serien var över på TV).

TV-guides Michael Ausiello gissar i sin krönika idag att den snart tre månader manusförfattarstrejken kan vara över inom en vecka, eftersom parterna satt sig vid förhandlingsbordet och DGA-dealen gick igenom. Låt oss hålla alla tummar tillsammans för att han har rätt. Då kanske jag har något att skriva här igen...

Gamle Bevvan-skådisen Brian Austin Green ryktas spela en viktig roll i framtida avsnitt av nya TV-succén Terminator: The Sarah Connor Chronicles.

HÄR hittar ni ett helt gäng nya bilder från kommande filmen The Chronicles of Narnia: Prince Caspian. Här är en, med vad som ser ut som Alexander Bards kortväxta kusin längst ned i hörnet till höger.

Skräckfilmsmästaren Dario Argento ska efter en nästan 40-årig filmkarriär göra sin första film i USA på engelska rapporterar The Hollywood Reporter. Filmen skall heta Giallo och vara en slasherfilm om en seriemördare spelad av Vincent Gallo. Argentos dotter Asia kommer också medverka, och även så Ray Liotta.

Avslutningsvis - jag sa ju att det inte fanns något att skriva - så får ni inte glömma att gå in på spelet Monopols internationella hemsida HÄR och rösta på er vackra huvudstad så vi kommer upp i prisklasserna. Stockholm tappade ju så nesligt all credd till förmån för typ Vinslöv när den nya svenska förlagan skulle ges ut, men har nu chans till revansch. Tärningen är kastad! Ta ditt ansvar (och din sko och ditt strykjärn) och gå å rösta!

5 kommentarer:

tmw sa...

Angående Alexander Bard så kanske du menar hörnet till höger...? :-)

Oswald sa...

Meh...nu blev det ju logiskt! ;)

Tack!

Fred sa...

Bara en rättelse, Argento gjorde Trauma 1993 i USA och på engelska :) Och filmer på engelska började han med redan 1985, Phenomena (där Jennifer Connelly råkar ut för en hel del otäckheter). Förvirrande, men bra film.

Men i alla fall, det beror nog helt på The Hollywood Reporters svaga kunskaper i italiensk genrefilm.

Trevligt i alla fall att du tar upp mästaren Argento! :)

Oswald sa...

Ah, förmodligen.
Borde checkat fakta med min polare som kan allt om Argento.

Jag älskar Phenomena btw - speciellt den magiska flugan!

Fred sa...

Ta och se hans senaste, The Three Mothers, den är vansinnig. Riktigt stenhårt flummig och nog det blodigaste karln har gjort sedan... Tenebrae kanske. Eller Nonhosonno. Fast värre :)

Var länge sedan jag såg Phenomena nu, får väl bli en omtitt snart igen.