26 december 2007

Juldag(natt)sfunderingar

Är det inte lite kul att den kebaben man åt som tonåring alltid är den bästa? Det kan finnas bättre kött, roligare kombinationer och billigare priser - I don't care. Bane's Kebab i Karlskrona har ALLTID den bästa kebaben om jag får välja!

Håll i er nu...men jag tyckte Arn-filmen var riktigt bra. Faktiskt. Kanske var det för att mina förväntningar var i botten, eller kanske var det för att jag inte läst böckerna - men jag gillade det. Visst, det fanns sjukt ostiga repliker...men det finns det ju i LotR också. Sammantaget var det sjukt snyggt filmat, galet osvenskt dyrt att se och lagom intressant historia. Helt klart en rekommendering här ifrån. Plus att jag ville ligga med Arn från första rutan. Slurp! Har jag något att säga till om blir det en plats på QX sexigastelista i mars.

Ibland glömmer jag bort att trots att jag bara har en syster som har samma föräldrar som jag, så har jag galet nog tre bröder på annat håll. Eller okej - de är bröder...med varandra...och jag är inte ens släkt med dem. Men de är så sjukt mycket mina bröder att jag känner mig adopterad ibland. Att få träffa dem i klump är en ynnest och jag ska snart stänga ned och sova och känna mig sjukt lycklig över min tillvaro (och över att D flyttat hem till Sverige och Stockholm igen) för en gångs skull.

2 kommentarer:

Anders Wallner sa...

På tal om filmjölk, jag såg en skylt i Thailand idag som skulle passa i din samling: "Please put your shoes on the lacks"...

Oswald sa...

Oh. How cute! :)
Mer söta skyltar till folket!

Karlskrona har inga roliga skyltar alls... Lite särskrivningar, men inget mer. :(

...och den där filmjölksreferensen får du förklara nån gång... :)