31 oktober 2007

Dagens Mikropop!

Det är svårt att veta vad som är gamla och nya nyheter när man varit borta från allt skvaller i en vecka… Dessutom är det lite kaos med bloggandet just nu (som ni kanske märkt) så kortisarna blir väldigt korta den här veckan…men de är åtminstone här!

Joshua JacksonDawson Creeks Pacey - kommer dyka upp i Grey's Anatomy med start i avsnitt elva (i januari) och han kommer självklart strula med någon av seriens kvinnliga karaktärer.

Pushing Dasies har fått beställning på en hel första säsong sen vi talades vid sist, och det har även Samantha Who? (som jag ju inte gillade alls, men som de verkligen älskar over there – får nog ge den en chans till) och (mediokra) Back to You. Dirty Sexy Money har inte fått fullständigt förtroende ännu, men dock ett nytt gäng avsnitt beställda, precis som Reaper och (bläääääää) Moonlight och Carpoolers.

Bionic Woman däremot fortsätter ha grava problem bakom kulisserna (de har nu bytt ut ledningen igen) och tappa tittare. Nu planerar NBC ett två timmar långt "nystartsavsnitt" i januari nästa år (det första under den nya ledningen), som ska promotas stenhårt och bli en nystart för programmet - och förhoppningvis vinna tillbaka tittare.

Mycket Bond-snack just nu: Daniel Craig har skrivit på för fem filmer totalt, Paul Haggis fick klart manuset till nästa film innan författarstrejken som är på gång i USA, Rafael Edholm påstår i svensk kvällspress att han är aktuell som Bondskurk, Italien verkar vara landet där det mesta av kommande filmen kommer spelas in och på Bondlåtsfronten adderar nu brittiska tabloider stjärnskottet (och X-factor-vinnaren) Leona Lewis till sina troliga kandidater.

Gänget bakom Prison Break planerar en spin-off. Ryktet säger att en kvinnlig karaktär ska introduceras under den pågående säsong 3, och att hon sedan ska få en egen serie (och ett eget fängelse och ett eget gäng fångar) så småningom. Inga castingrykten ännu så vitt jag vet. Jag antar för övrigt att det är mera en form av "rädda vad som finns kvar av serien" a' la' när Advokaterna blev Boston Leagal snarare än "kör igång en likadan populär show parallellt" som i fallet Grey's/Private Practice eller CSIerna…

En Grey's Spoiler!! I morgondagens avsnitt i USA kommer två personer som inte haft ihop det innan att ha sex med varandra…och Meredith kommer avslöja dem!

Det blir inte Gilmore Girls mormor Kelly Bishop som spelar Serenas dito i Gossip Girl, utan istället David Silvers grandma i Beverly Hills (Caroline Lagerfelt).

Desperate Housewves är bra igen. På riktigt! Hur kul är inte det? Och här kommer en gigantisk spoiler så stay away om ni inte klarar det: det verkar som om Susan kommer få missfall under den stora orkankatastrofen som drabbar Wisteria Lane senare under säsong fyra (då en av huvudkaraktärerna dör)!

Skaparen av TV-serien Everwood, Greg Berlanti, ska skriva och regissera filmen om serietidningshjälten Green Lantern för DC Comics.

Här är en av de första bilderna från inspelningen av nästa Harry Potter-film – nu med en homosexuell Dumbledore apperantly. Undras hur många frågor Michael Gambon kommer få om det…

Heath Ledger och Sean Penn ska förmodligen vara med i Terrence Malicks nästa film Tree of Life. Colin Farell är inte längre en del av det projektet.

Fick Kylie Minouges nya skiva av skivbolaget igår och japp – den går oavbrutet här just nu i min nya fina iPod Touch. Recensionen dyker upp i någon form av QX-sammanhang (dock inte i dagens nya nummer som ni såklart snart kan ladda ned här) men jag kan avslöja redan nu att låtar som The One alltid, alltid fungerar på mig.

Först igår spelade de in de Sex and the City-scener i Bryant Park (omtagningar av de böllopsscener det läckt bilder från tidigare) som vår guide på SatC-touren i NYC för en dryg vecka sedan skvallrade om att hon hade hört rykten om skulle hända.
Tur att vi inte väntade!

Å så vet ni ju redan att Daniel Dae Kim i Lost blev tagen för rattonykterhet, att Dr Gregory House (alias Hugh Laurie) var tvungen att lämna inspelningen av House MD säsong 4 och åka hem till Storbritannien (vilket gav upphov till massa spekulationer), att Vilhelmina kommer få en yngre syster i Ugly Betty, att den 10 december börjar inspelningen av den nya Arkiv X-filmen (är vi verkligen redo to bring back the 90's?), att Flykten från New York kommer få en remake, och att Spielberg och Jackson har börjat casta till sin Tintin-film. Eller?

Thorleifs i Melodifestivalen? Och Christer Sjögren? But why?

Avslutningsvis en tidig teasertrailer för 24s sjunde säsong som drar igång i januari. Tony is back – and he's pissed! Och jepp - jag kunde varit utan de där flygplansscenerna i slutet by the way.



Veckans källor: GP, PerezHilton.com, imdb.com, Dark Horizons, E! Online (WwK), TV-Guide (AA), Zap2it, Aftonbladet, Expressen och TV.com mfl

2 kommentarer:

eurofivestar sa...

Nej! Ingen Thorleifs och ingen Carola i MF!?!
Jag vägrar!

Björn sa...

Helt ologiskt om Thorleifs skulle bli jokrar med Christer Sjögren redan klar i startfältet. Fast å andra sidan kanske de skulle sno röster av varandra??