26 april 2007

Veckans Tips för Dina Sinnen

Hör: "Chasing Cars" med Snow Patrol
Jag har börjat tro att strömmen av demoband med kvinnliga singer-songwriters som sänds in till gänget bakom Grey's Anatomy är tillräckligt stark för att driva Hooverdammen…men trots det aldrig sinande flödet av tjejer-med-gitarr i bakgrunden till McSteamy & Co, så är det ju ändå den här låten med Snow Patrol som på något sätt känns som urtypen för nya sub-genren "Grey's Anatomy-music".
Lukta: Jordgubbar på Hemköp
Att köpa dem vore bara dumt – de är bara halvmogna (och säkert stenhårda och sura i sina gula delar), en plastburk kostar närmare 30 kronor och alla vet att är det någon gång man skall vara rasistisk så är det när det gäller vilket land jordgubbarna man käkar kommer ifrån – men ta ett sniff när ni går förbi och känn att sommaren snart är här!
Känn: Förvirring Över…
…en lightcola som smakar äpple!? Vi snackar alltså nya "Pepsi Max Chill". Vem kom på kombinationen Cola+äpple och kände att den behövdes? Ingen aning, men det underliga är att det faktiskt funkar – så länge den är iskall. När den blir ljummen däremot är den i stort sett odrickbar och känns syntetisk. Men kall – en enorm överraskning. I alla fall hos mig. Smaskig. Varm – why God, why?
Smaka: Fun Light Darling Rhubarb & Amazing Grape
Jag är redan en stor FUN Light-konsument, och det lär inte bli mindre nu när de lanserar sina nya, mindre söta, "vuxna" smaker rabarber och grape tonic. Blanda med kolsyrat vatten och du har ett schyst, lågkalorialternativ till fulgroggen i sommar! (Fast okej. Hatar du redan lightdrycker så ska du nog fortsätta hålla dig borta)
Se: "Shear Genius" – Reality-TV på Bravo
Vi har sett jakten på Amerikas nästa idol, toppmodell och toppdesigner och i periferin har det funnits jakter på mästerkockar och inredningsdesigners. Nu tar Bravo nästa steg och tar upp jakten på Americas Next Top Hairstylist…och well…ni som varit med förut kan ju gissa precis hur det ser ut och hur det låter (och hur bra det är). Fjollor och bitchiga brudar ska klippa spejsiga frisyrer på modeller som får gå på catwalk och sedan röstar juryn ut en av dem. Däremellan är det tävlingar och intriger och "It's so hard to be away from my baby!!!" och dessutom lite ögongodis i form av skolpojksaktiga Theodore. Klipp till!
Undvik Däremot:
Sentrys QX-annonser (När Man Sitter på Jobbet), Humlor, Tappa Handsken, Stresssymptom, Nuvarande Säsongen av "24"

5 kommentarer:

Fröken Harrysson sa...

Med rabarbersaft och vaniljvodka kan man kombinera finfina drinkar!

kazarnowicz sa...

Ah. "Chasing cars" är ju stretchlåten på nuvarande Bodypump-programmet, så jag har ju hört den ända sen februari. Den är sjukt skön. Jag gillar raderna

I don't know when
Confused about how as well

Det är så fint.

eurofivestar sa...

Hmm. Rabarabersaften och Pepsi-Chill har också funkat här. Jag var överrraskad, men goda är de faktist.

Fred sa...

För mig är det Keanes Somewhere only we know som är urtypen för Grey's Anatomy-musik!

Anonym sa...

Köpte nya Loka Vildäpple idag... Det smakade som utspedd äppelcider, komplett med schpriiitsmak. Okej, inte speciellt påtagligt, men alldeles för påtagligt för att det inte ska märkas. Vad har de satt i egentligen?