18 mars 2007

Ni Missade Väl Inte Brothers&Sisters...

...på Kanal 5 ikväll?

Så som jag tjatat både här och i QX så borde ni kopplat vid det här laget...men okej. EN gång till då:

* Det lyfter efter några avsnitt då de bytte huvudförfattare och blir helt klart en serie som man längtar till lite varje vecka...men det kommer aldrig bli mera än en klassisk familjesåpa (fast tillskillnad från typ Dallas så tycker alla om varandra här. Nästan hela tiden).

* Den har fortfarande en av de mest verkliga gaykaraktärer man sett på amerikansk TV (inklusive att det såklart är bögen som får ta hand om mamma när syrrorna och brorsorna strular till det) och han får hångla ganska friskt (faktiskt påhejat av ABC).

* Och personligen tyckte jag serien tog fart ordentligt först när de styrde om Calista Flockhearts karaktär en hel del och matchade henne mot Rob Lowe en bit in i första säsongen...så håll ut även om ni tyckte första avsnittet var lite banalt och tvålartat!

6 kommentarer:

Kim da Costa sa...

Jag skrev en sak men raderade. Det var för vulgärt. Tack.

Aronson sa...

Kim? Vulgär? Vem hade kunnat tro nåt sånt...?!

Men jag litar på dig och håller ut några avsnitt sen. Och jag såg som sagt potential. Men de måste verkligen upp till bevis...

Anonym sa...

När kommer reprisen?
Det måste du väl ha koll på? (orkar inte titta själv i TV´bilagan)

TACK TACK

Oswald sa...

Kim: Det är inga känsliga öron du pratar till här som du vet.

Aronson: Det blir aldrig så bra som Grey's Anatomy, så smart som Ugly Betty, så dialogdrivet som West Wing eller så spännande som Heroes - det ÄR en såpa.
Men det är småmysigt, politiskt och uppdaterat och helt klart sevärt...men det tar en 3-4 avsnitt för att komma in i lunken!

Henketjenke: Liiiite jobb får ni sköta själva. ;)
Men okej då: Tisdag 21.55!

Anonym sa...

Jag slogs oxå av att alla var så snälla mot varandra. En familj man blev lite avundsjuk på eller sur. Hur kan de vara så glada jämt? Bra castat me Sally Field och Rachel Griffiths (syrran) från Six Feet Under.

Jag får ge den några avsnitt precis som du rekommenderar. Vill se hur det blir när Rob kommer in i bilden.

Anonym sa...

TAck,, tur att jag läste detta i dag och inte i morgon.