12 december 2006

Metro Avslöjar Melodifestivaljokrarna

Idag påstår Metro att de vet tre av jokrarna i nästa års Melodifestival:
Magnus Uggla, The Ark och Sebastian.
.





*suck*
Själv tycker jag mera det låter som Christer Björkmans våta dröm och en sammanfattning av jokerrykten varje år...och tyvärr låter väl kvällstidningarnas senaste uppgifter om Jerry Williams, Irma, Uno Svenningsson, ThorLeifs och Dogge mera sanningsenliga.

MEN. OM.
Om det vore sant så vore det ungefär hur kul som helst....allvarligt...jag tycker det skulle vara toppen! Och egentligen...helt orimligt är det väl inte.
The Ark ska ju ändå ut med en ny singel (och det är faktiskt ett tag sedan de hade en riktigt stor hit...Melodifestivalen skulle kunna ge dem ett lyft) i början på året, så tajmingen är perfekt. It's all about SVTs miljonpublik.
Magnus Uggla har ju sina fans onekligen - men är väl egentligen också i behov av en hit som spelas mera än på reklamradion av slentrian eller på efterfester ('på någons balkong' *lalalala*) och är det någon som skulle kunna hosta fram en låt som sätter sig på fyra sekunder (my god...I'm fierce today!) så är det väl han.
Sebastian är väl den som kan vinna mest på att vara med...och förlora mest på det också. Succé - och han har visat att han är mera än en Idoltvåa. Fiasko - och han är för evigt förvisad till Excellence-landet.

I vilket fall så kan jag ju få låtsas att det här ryktet stämmer i ungefär en dag (tills Christer Björkman dyker upp i Expressen och trycker ned Towa Carsson i duett med Lasse Löndahl i min hals) och hoppas på att The Ark i så fall hamnar i Göteborg. DET skulle vara en bra födelsedagspresent till Oswald!

1 kommentar:

Anonym sa...

Snälla, inte Magnus Uggla i Melodifestivalen... Sebastian och The Ark däremot, helt okej. Men jag håller med dig, om Sebastian ställer upp i Mello är det gambling på hög nivå. Antingen gör han en "Andreas Johnson" eller en "Excellence"... Spännande!