29 november 2006

Dagens Lunchvideo(s)

Har äntligen fått lite att göra på jobbet…och då menar jag inte att min fiskgryta läckte ut i min väska på vägen hit så jag har fått hålla på och torka och tvätta halva morgonen...så det blir två snabbt påkomna covers och original idag. Har förövrigt lovat att dra ned på antalet videos också, eftersom ingen ändå orkar kolla...

Nummer ett: Cyndi och Celine. Varför? För att jag blir så upprörd varenda gång någon ointelligent Idoldeltagare ska deklarera att att de ska sjunga I Drove All Night med Celine Dion (och då orkar jag inte ens ta upp deras användande av ordet "med" i sammanhanget). Det där är Cyndi Laupers låt (även om den från början var skriven till Roy Orbinson som ju också gjorde den senare) och ingen annan!

Före & Efter


Nummer två: Denna låten valde jag bara för att A) Adamski blev lite bortglömd eftersom Seal slog igenom då han sjöng i låten och B) George Michales cover har en cool video. Typ bara därför så får ni se Killer.

Före & Efter


Nu ska jag försöka sluta lukta fisk, svara Åsiktstorpeden om varför kaneltuggummin är det bästa som hänt sedan ädelsost på tub...och kanske jobba lite.

6 kommentarer:

Fredrik sa...

... och i Roy Orbinssons video får man se Jason Priestly köra bil till sin älskade (Jennifer Connelly). Men visst det ÄR Cyndi som gör den bäst!

Oswald sa...

Oh, det får vi inte missa!
Länk finns nu inlagd till nämnda video om man klickar på Roy's namn i bloggen!

Aronson sa...

Det där "med" är en riktig styggelse. Fattar folk inte bättre?

Fredrik sa...

... det är just med de små (oviktiga) detaljerna som man får folk att tro att man kan väldigt mycket...;-)

Anonym sa...

Tänk vad man får lära sig. Du är en osinande källa till kunskap.

(P.S. Jag har skrivit en kommentar till dina TV-serie-vinjetter. Jag är ju lite efter, så du kanske inte hittar den om jag inte skriver här också. D.S)

Oswald sa...

Aronson: Håller med. Finns inte en Idoldeltagare som säger rätt.

FF: Japp, det är det man har dem till...

saom: Nädå. Jag har sett den och svarat på den. :) Idag får jag mail igen när folk kommenterar.