14 november 2006

3 Kortisar vid Klockan 3

1. Låtlistan på Kylies nya turné var ju helt annorlunda mot den jag och gänget såg i Danmark för ett och ett halvt år sedan... Biljetter på eBay och ännu en flygtur till London om några månader låter allt mera lockande.

2. Girls Alouds nya singel är en nyinspelning av Tiffanys gamla 80talshit I Think We’re Alone Now...

Låter helt okej, även för oss som minns originalet. Very Girls Aloud - med allt det innebär. Den här gången har de skärpt sig vad gäller videon också (den förra blev extremt sågad i England och drogs in och gjordes om något) och klämt in tjejerna i tajta klänningar görandes småtöntiga dansrutiner (precis som brukligt). Den här gången äger dessa rum i i Casinomiljö och hmmmm...
Känns det inte som om ALLT är Bond-inspirerat den här hösten i UK!?
En udda grej är att de spelat in tre olika slut på videon (ett ’Chocking’, ett ’Funny’ och ett ’Sexy’) och ska låta fansen bestämma vilket det blir...
En av dessa utvalda fans valde att filma av en annan mobil med sin mobil och lägga upp det på YouTube och...resultatet är verkligen därefter.

3. Studio 60 on the Sunset Strip får göra en hel säsong! Tittasiffrorna är inte så höga som förväntat, men NBC är ändå nöjda med resultatet...och de har den högsta andelen av tittare med hög inkomst av alla nya program (vilket såklart påverkar reklampriset). Kul! Justice har däremot slutligen (efter att ha flyttats lite fram och tillbaka) lagts i malpåse.

2 kommentarer:

Anonym sa...

...och de har den högsta andelen av tittare med hög inkomst av alla nya program


Well now I realize why I´m so hooked on it :)

btw, Welcome back

Oswald sa...

Tack! :)

Tror de har den högsta andelen av välutbildade, också btw.
*hahaha*