21 oktober 2006

Vilka Kossor?

Självklart får Aftonbladets Marcus Larsson tycka precis vad han vill om gårdagens George Michael-konsert (och i mångt och mycket tycker han samma som jag), men jag undrar om vi var på samma konsert när han skriver "rent visuellt är konserten ingen häpnadsväckande upplevelse"...
Okej. George glider mest omkring och sjunger som en gud och ser småskön ut...inga större dancemoves - men som han skriver i programmet; Madonna har redan lagt dansribban så högt för artister att om man inte kan matcha det så är det inte värt att försöka.
Face it, Marcus - killen är inte Kylie. Han är där för att sjunga...skärmen sköter resten.

Och sedan fattar jag absolut inget av herr Larssons slutkläm (mer än att den låter bra):
"Folk skriker "f-r-e-e-d-o-m" tills korna ger upp och börjar mjölka sig själva mitt på Avenyn."

Vilka kor?
Jag förstår inte ens skämtet eller ironin eller vad det nu ska vara?
Göteborg kan väl knappast vara den minsta hålan som Marcus redaktion tvingat honom att lämna det trygga livet innanför Stockholmstullarna för? Och är det något Avenyn är fördomsfullt känt för så är det väl inte för sina kor? I don't get it.
Skövdestekare däremot...

Här är förövrigt ett klipp från samma turné (men inte från igår då) så ni får höra Mr Michael i Wham-klassikern Everything She's Wants plus se skärmen i aktion (det är en väldigt lugn skärm i just det här numret kan meddelas...det regnar bara lite diamanter).

1 kommentar:

Anonym sa...

Stod det så i programmet? Så rart.