24 oktober 2006

Dagens Lunchvideo(s)

Okej.
Dagens första lunchvideo är lite fusk om vi ser till veckans tema...för Depeche Mode skrev ju inte Jamelia's Beware of the Dog till henne...men va fan...jag har ju tjatat om låten här i bloggen sedan skivan kom så nu när videon har dykt upp - och nu när den blir hennes nästa singel efter utmärkta Something About You - så bara måste den få bli dagens lunchvideo! Eller hur?




Men bara för att videon ovan egentligen är lite fusk och ett frånsteg från veckans lunchvideoämne "Bra låtar gjorda av en favoritartist till en annan artist" så blir det en bonusvideo skriven av samma favoritartist(er) som igår - Pet Shop Boys!
Boysen har ju skrivit så mycket bra till så många (kunde ju valt Alcazar också tillexempel) att det var svårt att välja igår...men jag fastnade för I'm Not Scared för det är en sådan stor personlig favorit.

Nåväl...den videon som kommer här låg klar tvåa! PSB skrev en fantastisk skiva till Miss Liza Minelli på 80-talet och den här videon har blivit en av mina favoriter efter ivrig påverkan av MrC (som visade den för mig första gången). Låten är dessutom bara så galet fantastisk att den bara måste få vara med den här veckan...plus att jag snackade lite med Närabögenupplevelser om just Liza vs PSB igår. Se och njut!

Liza Minelli - Don't Drop Bombs



Imorgon blir det en ny video...eller flera...inom veckans ämne!

Inga kommentarer: