06 oktober 2006

Dagens Lunchvideo

Nä. Nu får det vara slut för en stund med politikerbloggandet. Över till musiken!

Just nu sprider sig ännu en bloggutmaning - vår tids motsvarighet till min ungdoms förhatliga kedjebrev - kring de bloggar jag brukar läsa. Denna gång handlar det om musik, och ingen har hittills lyckas svara på något intressant sätt utom Åsiktstorpeden...och så möjligen MrC (mest för att han så överraskande bra lyckades trycka ihop sin komplexa musikpersonlighet i så korta svar).

Själv har jag blivit utmanad men valt att hoppa över det, då jag ju allt som oftast - borde i och för sig vara dags igen snart - rapar ur mig vilken musik jag lyssnar på (och varför ni också ska göra det) här i bloggen. Det skulle bli alldeles förmycket kaka på kaka.

I alla fall: En av rubrikerna i bloggutmaningen lyder "Låtar som gör dig glad", och där skulle helt klart dagens lunchvideo kategoriseras. Det är en låt jag (16 år efter att den kom) fortfarande sätter på ibland när jag vill bli glad eller ska ut.

Det är också en av de där låtarna som flitigt spelades precis när jag började på gymnasiet och fick polare som faktiskt hade MTV och ett knippe andra obskyra, tyska musikkanaler.

Jag älskar låten...gruppen...videon. Ja, allt!
Det är fredag!!!
Jag ger er därför en av mina absoluta partyfavoriter någonsin:


Dee Light - Groove is in the Heart


Inga kommentarer: