24 september 2006

Uschdå

Det är bara att hoppas att Aftonbladet har fel, eller att George Michael skärper sig tills han kommer till Göteborg/Stockholm om en månad!

Det ser lyckligtvis bättre ut i DN.

5 kommentarer:

Aronson sa...

Aj fan. Du vet inte hur Markus Larssons recensioner brukar vara? Om man brukar hålla med honom eller så, menar jag...

Oswald sa...

På Aftonbladet är han den som brukar - tyvärr får man väl säga i det här fallet - ofta ha åsikter som stämmer överrens med mina...

Aronson sa...

DN:s recensent var betydligt mer positiv...

...så jag väljer att tro på honom.

=)

Anonym sa...

OM vi ska vara ärligt så aldrig Geroge michael hade haft stor publik här i Sverige. allt man hör om honom e negativ.
Man kan fråga sig, Va Markus Larssons förväntade sig av en 43 åring GM ?? skulle George michael dansa som Justin timberlake som bara e 26 ??? eller att Markus Larssons påstår att de va många ballader ??? George michael e en av få artister i världen som e starkare o bättre på ballader än andra sorter o om man e GM fans så tror inte man blir tröt på de .
problemet e att Aftonbladet skulle inte ha låtit Markus Larssons recensera de här , de skulle vara nån som känner bättre GM musik o hans stil. ja kollade upp i internet UK o andra länders recention o de va ganska possitiva till hela .
KOLLa på de sidor: http://ekstrabladet.dk/underholdning...icle227636.ece

eller här :
http://today.reuters.co.uk/tv/videoS...oreNewsToday-5

Anonym sa...

Precis, DNs tyckte att konserten var briljant och lyxig, och att Georges röst var fantastisk! Man ska se det på det sättet, man kan inte förvänta sig att George ska dansa eller anspela på sex som han gjorde förr i tiden. Han har mognat och musiken likaså. Men om ni vill se den gamla George göra fantastiska dansmoves, tycker jag att ni ska kolla på de här länkarna. Vi ses i Globen!

http://www.youtube.com/watch?v=8LAsx94ikzw
http://www.youtube.com/watch?v=H47eGaUAfZY