29 september 2006

Nedprioriterad Bloggning

Att sitta och blogga när man har ett helt Göteborgskontor med glada, snygga kollegor att samspråka med i jobbpauserna, känns inte alls lika nödvändigt som i mörkrets hjärta (Kista).

Då internetuppkopplingen hemma i Göteborgsstadsdelen med stort K är fortfarande beroende av att grannen har sitt trådlösa igång, så kan jag bara lova säkert att bloggningen återkommer med full kraft först på måndag.
Några små notiser dock.

* Att maktgå (underbar svensk översättning av power walk på hittad (?) av Pojkfröken) med syrran varje morgon i Sibirien är självklart najs ur en social aspekt - men att köra sin vanliga runda utomhus hemma i Göteborg - precis i brytningen mellan mörker och ljus - är onekligen rätt härligt också.
* Varför hade de plötsligt bytt ut panelen i morgon-TV i morse mot ett nytt gäng? Jag vill ju ha Stig Malm & Co på fredagar. Annars gillas det inte!
* Att sitta på ett kontor helt gjort i glas (nästan) som är byggt på en pir (och dit bussen går från din hemmadörr på en halvtimme) är onekligen en helt annan upplevelse än en mil med buss + pendeltåg till det svettiga fönsterlösa kontorslandskapet där ingen hälsar på en i mörkrets hjärta.
* City Göteborg (StockholmCitys lillasystertidning) är på fredagar ungefär en åttondel så stor som i Stockholm. Udda. Man har typ plockat bort allt utom nöjesdelen...och där har man ändå skalat bort 50% (som är restaurangrecensioner och annat Stockholmslokalt). Känns som de kan behöva en liite större lokal redaktion.
* Fröken Harrysson har ett jobb där hon måste jobba på lunchen, inte kan komma loss på AW förrän efter 17 OCH ska åka till Frankrike på måndag. Hon har blivit vuxen och skaffat ett riktigt jobb! *avis*
* Lunch med E-man, D-man, Glenn och Rondo (och DubbelE + Alm). Alla mina favoritrumskompisar på en samma gång alltså. Jag tror faktiskt aldrig det har hänt! Coolt.

Kanske var det sista gången också. Glenn (=F2) är ju numera Big China Boss och har eget kontor och USB-minne. :)
* Mitt absolut största hatobjekt (nu när Sanna Bråding vuxit upp) Carl reinholdtzon Belfrage småsågar Scissor Sisters i nya Nöjesguiden...men han får iallafall till en skön rubrik: "Ljudet från en Lesbisk Samlagsställning". Varför använde inte jag den?
* Snart ska jag få massage...

Inga kommentarer: