25 augusti 2006

T.G.I.F.D

Sicken trevlig kväll!
Ramlade in (eller kanske ut...vi satt ute...sicken sommar...den tar aldrig slut) på Populära Sibirien med syrran. Hejjade på Honken och hans PV, men hann inte säga så mycket mera för plötsligt dök Foto-Sara upp, och strax ramlade även hennes författare till man in. Hade inte träffat Arne Dahl sedan jag började läsa böckerna...så efter tre och ett halvt glas vin blev det mycket deckarsnack på Oswald. Och litteratur i allmänhet. Och konst. Och politik. Och mera litteratur. Och foto.
Som att fylla på bensin på en kreativ hjärnhalva som sakta, sakta tynar bort för varje ytterligare dag på kontoret. Underbart.
Det enda minuset var att favvo-P bakade paj ett kvarter bort och inte kunde titta förbi (och bland annat säga hej till Syrran som fortfarande har en fantombild på näthinnan - skapad av Oswald - på hur han ser ut), men annars var det en sådan där perfekt alldeles-spontan-kväll som inte går att planera utan att förstöra.
Nu ska jag lyssna på Justins nya skiva och läsa vidare i senaste Arne Dahl-deckaren. När den nya kommer tänker jag vara helt med i matchen.

Inga kommentarer: