22 augusti 2006

Oswald Goes Back to Basics

* Tess Merkel ska sätta upp show på Wallmans och intevjuas i Expressen. De lyckas i artikeln tolka meningen "Vi har inte konkret bestämt något. Men det är inte omöjligt att vi återförenas. Vi får se vad som händer" som att "Samtidigt avslöjar hon att Alcazar kan komma att återförenas under nästa år". Det är bra jobbat.

* Fick en hel fil igår med bilder på David Hasselhoff. Låter lagom upphetsande, va? Men det var rätt kul.
Här till höger är den bästa.

* Innan man bodde i Stockholm och hörde Robban Brobergs "Stan är full av vatten" så trodde man kanske inte att det var så bokstavligt som under gårdagens skyfall. Trottoaren på Odengatan sögs verkligen ned i en stor krater – lite som om det bodde ett gigantiskt myrlejon där.

* Myrlejon är för övrigt ett underbart namn på ett djur. Visst känns storleken på djuret ganska diffus om man inte vet vad det är? Själv tyckte jag det var det mest spännande som fanns på "Naturum" i Ronneby när vi var där på någon dagsutflykt i lågstadiet. En hel skolklass stod och stirrade på en helt platt sandlåda för att försöka få skymten av det här djuret med det spännande namnet som skulle finnas under ytan... Snacka om fantasieggande!

* Poplife kan man hitta låtlistan på Robbie Williams nya album. Onekligen en udda samling låtar! En cover på Manu Chaos "King Of The Bongo"? En Pet Shop Boys-låt som heter "She’s Madonna"? Och ytterligare en som heter "We’re the Pet Shop Boys"?? Onekligen ett kul val. Ska bli en skoj skiva att höra så småningom.

* Det fins flera roliga Googlesökningar liknande den jag skrev om i morse. Är du gammal hårdrockare så kan du ju till exempel göra en sökning på töntmusik och bli lite lycklig...

* Bara för att det varit mycket Scissor Sisters på senare tid (och innan dess en massa Nelly Furtado) så får man inte glömma att The Pipettes fortfarande också är med och kämpar om att få en "Oswald Award" för årets bästa skiva. Här är senaste videon med tjejerna!

* Nä. Jag orkade inte ens med Raymond & Marias nya singel ens första gången. Gör någon annan det? Kramade de inte ur konceptet "finurlig men extremt yttänkt text med konstiga rim" redan med tröjlåten?

* BB har redan skrivit en blogg om det – men eftersom F2 påminde mig om det i samband med mitt tidigare inlägg om valaffischer så tar jag upp det också: De snyggaste affischerna i Göteborg nu är inte de på Göran Johansson, utan de för operans uppsättning av (trista) Lloyd Webber-musikalen "Cats".
Snacka om genial marknadsföring!


Inga kommentarer: