16 augusti 2006

Lunchläsning

* Har man precis överlevt ett blixnedslag (hallå, så verkar det iallfall på artikeln) så är det ju bra om man som Karl Martindahl verkligen kan se det mest spännande med hela upplevelsen: "De var otroligt vänliga. Jag fick till och med avgiften tillbaks eftersom jag inte hann med mer än två hål!".

* Orkar inte kommentera TV-priset "Kristallen" speciellt mycket (hallå, it’s not the Emmys) men det är kul med flera klasser och att Filip&Fredrik är med så mycket, det är förvånande att "Kommisionen" inte nominerats i dramaklassen (men underbart och självklart att "God Morgon Alla Barn" gjort det), chockerande att "Rallarsving" är ett humorprogram (och att urusla "Stockholm Live" nominerats) och att TV6, ZTV och UR iallafall fick vara med på ett hörn.

* Framöver kan även ni som vill vara säkra på att ni är 100% lagliga kunna se amerikansk TV utan att behöva vänta på att TV4 ska köpa in programmet och ha det på lager i två år (hallå, hörde jag "House, MD"?). Läs här så får ni se!

* Imorgon ska jag få åka till ett litet slutet rum på Universal Music här i Stockholm och lyssna på Scissor Sisters kommande skiva så jag kan recensera den.. Jag vet...det är lite som om Carola skulle få åka och recensera Jesus återkomst...men det var längesedan jag blev så glad som när jag fick detta uppdraget. Samtidigt så kan de knappast få dit en recensent med högre krav och förväntningar än mig. När damen på Universal i förbifarten frågade om "Jag ville göra en intervju också?" så var jag – helt seriöst – så nära att svimma att jag fick sätta mig ned. Jag har få riktiga idoler (och jag har lärt mig att vara sådär härligt Stockholmsblasé över kändisar sedan jag flyttade hit) men människorna i det där bandet är några av dem.
Nu blir det förmodligen ingen intervju (hallå, jag är bara en sunkig liten recensentfrilans) - men bara att ha fått frågan känns som ett oerhört lyft för lilla Oswald från Karlskrona!

* Man kan förstå att Marcia Cross är hyfsat trött på att bli kallad lesbisk (nu när hon gift sig dessutom) – men samtidigt känns kommentaren om att hennes föräldrar "inte ska behöva höra sådana rykten" lite småunken.

* The Strokes "Someday" på P3 få mig som vanligt att längta efter att få umgås med J...och i förlängningen de andra i J.A.C.K. Får se till att boka in en klassisk AW med mitt lilla heteroposse innan jag sugs in för mycket bland alla bittra bögbloggare och schlagerdansgolv.

* Oh, Top Model är snart tillbaka igen. Kalla mig ytlig, men jag har verkligen saknat Tyra, Twiggy och alla de gnälliga, Photoshoppade modellerna under sommaren!

6 kommentarer:

Oswald sa...

*hahaha*
Japp.
Tänkte inte på att det var andra gången på ett dygn förrän efteråt.
Jag får skärpa mig!
Men det är ett ganska bra ord.

TV4.
Kanalen som dödade Will&Grace och 24 och Advokaterna och...

Anonym sa...

Du gör nog bäst i att läsa om min "fyra" hörru. ;)

Oswald sa...

Fredrik: Oh, du är så härligt Göteborg i ditt ordvitsande. ;) *puss*

Fred: Okej. Jag bad ju nästan om den (kan inte motstå en utmaning att göra listor) trots att jag svurit på att sluta med bloggutmaningar.
Vi får se vad som dyker upp inom kort.

Oswald sa...

Micke: Alltför sant.
Tror tyvärr inte det var planerat någon intervju, men jag lovar att för mig räcker det långt med att bara få höra skivan! :)

Kim da Costa sa...

Å, då ser jag fram emot en saxsysterrapport snart :)

Anonym sa...

WOW! Som den småstadstjej jag är så är jag verkligen så långt från Stockholmsblasé som man kan komma när det gäller kändisar... Jag är hon som nästan började gråta när jag kom in i Globen och såg Melodifestivalenscenen och hon som höll på att svimma när hon var på Andreas Johnson-signering. ;-) Att få gå in i ett slutet rum på Universal och lyssna på en icke utkommen skiva är ju bara HUR COOLT SOM HELST! Och att dessutom fått frågan om att intervjua Scissor Sisters... jag blir liksom helt mållös. Tänker mig in i situationen om det varit jag och Lena Philipsson... Oh. My. God.
Grattis och Lycka till med recenserandet och jag kommer hålla ALLA tummar jag har för att du ska få göra intervju!