17 augusti 2006

Irriterad

Kommer på mig själv med att sitta och irritera mig på något som jag egentligen bara borde släppa, strunta i och skratta åt...men det vill sig inte.
Försöker fokusera på allt bra:

* Jag har skaffat en lägenhet till sista juni nästa år - minst!
* Jag har hört en fantastisk skiva idag (som jag ska försöka att hålla mig att skriva om tills recensionen publicerats) som jag just nu inte kommer ihåg en enda låt ifrån. Hm. Minnet fungerar tydligen sådär...nä...tänka positivt var det ju! Jag har anteckningar.
* I helgen blir det Göteborg (igen) för att festa av Fröken Harrysson från företaget, festa in en ny lägenhet, dansa hela natten till musik från MrC, och förhoppningsvis träffa favoritbarnen.
* Snart ska syrran och jag kvällspromenera - och kanske glida förbi Populära Sibirien för ett glas vin eller två.

...och skulle inget av det ovan hjälpa så finns det alltid sådana här underbara tyskaeurovisionbidragsuppföljare från sjuttiotalet att le fånigt åt!

Okej. Det gick ganska bra faktiskt.

2 kommentarer:

Kim da Costa sa...

My God! Stockholmshelg någonsin?

Oswald sa...

Självklart!
Men det är så många som slutar, ska ha fest osv här nere...och man vill ju inte tappa bort sitt sociala liv helt innan man har ett nytt!
=)

Men meningen är att jag ska rota mig i en ny lägenhet i Stockholm nu och inte åka hit så ofta som det blivit på sista tiden.