24 augusti 2006

...and then He Had a Home Again

Verkar som om kontraktet är påskrivet nu och jag flyttar in i nordligaste Sibirien den 3e September! Najs att fortfarande ha nära till gymmet, Populära Sibirien, syrran - och lika onajs att ha en lika tråklång resa till jobbet... Men man kan inte få allt!

Dagens fråga: Hur kommer det sig att när jag äntligen bestämt mig för att stanna en helg i Stockholm - lönehelg och allt - så är alla jag känner bjudna på olika kräftskivor och jag får leka lördag alldeles själv? Hmmm. Visst, det ska flyttstädas...men ändå. VM i otajming. Jag är en sådan där socialskadad människa som gärna är själv i veckorna (om jag får ringa folk) men som kan få "hjälp jag har inga vänner"-panik om jag sitter ensam en lördag... Jag vet. Fånigt. Och jag kan behöva öva på det.
Men jag tycker ändå det är tur att det blir Götet och GS2H med FF och Fröken Harrysson (etcetera) nästa helg igen! Champagne!

Förresten...på tal om lön. Märkte att jag under lunchen hade MINUS 95kr på kontot. Favvo-P fick bjuda på fika. Tomorrow couldn't arrive fast enough.

3 kommentarer:

Kim da Costa sa...

Vi kanske kan ta en (tidig) öl?

Anonym sa...

Tänkte gå till Södra Bar och kolla på gratiskonsert med Declan O'Rourke. Inte världens bästa artist, men säkert sevärd (kolla min recension). Sugen på att ansluta?

Jag kommer för övrigt att dricka öl för 19kr styck de närmsta 18 månaderna...

Oswald sa...

Det här måste ju varit jordens bästa idé att 'gråta ut' offentligt...
Två bra förslag på två möjliga!
Jag hör av mig till er båda.

Börjar förstå varför Kikki D håller på som hon gör i kvllstidningarna... ;)