19 juli 2006

Veckans Bästa för Dina Sinnen

Hör: "I Don't Feel Like Dancing" med Scissor Sisters
Nope, den har inte läckt ut på nätet ännu (vad jag vet) - men thank god för YouTube och filmade konsertsnuttar så jag äntligen fått höra (åtminstone en skränig liveversion) av vad som - numera utom allt tvivel - lär bli en av årets absoluta favoritlåtar hos mig. Precis så bra som jag hoppades...this is MY kind of music.

Lukta: ...på Mjölken Innan Du Dricker Den
Sommar och värme har en tendens att göra väldigt dumma grejer med mejeriprodukter...oftast när man minst anar det!

Känn: Dove Summer Glow Body Lotion
Inte riktigt en brun-utan-sol (jag är allergisk) men en schyst lotion som känns grym mot huden och samtidigt får ditt rödflammiga (alternativt kritvita) sommaransikte att se lite fräschare och brunare ut.

Smaka: Persikor
Frukt är som bäst när man äter den under sin rätta säsong - och just nu är det persikor som är grejen. Nektariner funkar också för den som föredrar sina lite hårdare och hårlösa...

Se: "Elake Kocken"
Mästerkocken Gordon Ramsey och hans försök att på olika sätt rädda brittiska restauranger från total katastrof är sommarens mest vanebildande reality-TV (efter Janice Dickinsons modellsåpa såklart) och programmet lämnare en alltid både imponerad och hungrig.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Grym mot huden? Grym kanske inte var rätt adjektiv där... får det ansiktet att falla i bitar? ;-)

Sen måste jag skälla lite... inte ha BODY LOTION i ansiktet... nu när det finns så många schyssta ansiktsprodukter (även i alla nya serier för killar).

Oswald sa...

Hahaha

Jag använder ALLTID ordet grym i positiv bemärkelse. Så ofta att jag glömt bort att andra inte gör det...
Men, men.
Ibland får man lida för att man är först ute. ;)

Vad gäller Body Lotion i ansiktet är det såklart ett no-no. Vanligen.
Men ingen av mina svindyra ansiktskrämer får solbrännan att se lika snygg ut som den här...
Så vad gör man?
=)

Välkommen tillbaka förresten!
Har just påbörjat min första resa in i din mans litterära alster.

Aronson sa...

Jag gillar dem definitivt hårda och hårlösa...

;-)

Anonym sa...

Nivea har förresten en liknande "nästan som brun-utan-sol fast ändå inte"-produkt som heter Summer beauty som finns som både body lotion och ansiktscreme. Har provat i ansiktet och den luktar gott och inte speciellt tjejigt så den passar alla och den känns skön (eller grym, vad man nu vill kalla det ;)) mot huden.

Oswald sa...

aronson: You naughty, you!

Ellen: Tack för tipset! Fasiken vad bra. Ska genast kolla upp det. Måste dessutom komma ihåg att ansöka om ett lösen till din blogg...det är frustrerande att bara kunna läsa rubrikerna.
=)