18 juli 2006

Läget Just Nu - Vecka 29

Bra Saker Just Nu:

Semester Ny
Äntligen!
Stockholmshelg med Frkn Harrysson Ny
Shopping på Söder och i City, strandslappande, Sex and the City-förfest och middag på Patricia (där vi hittade två nya kompisar efter varsin flaska rosévin). Jag vet inte riktigt hur jag ska klara mig när min favoritbrud både flyttar tillbaka till Göteborg och slutar på företaget… Men vi lär ändå fortsätta ha hur-skoj-som-helst får jag hoppas.
Stockholmshelg med J&K Ny
Göteborgsbästisar som kommer till Stockholm är alltid trevligt och den här gången hann vi med en middag hos M&S i Solna (supergott) och en rolig utekväll där vi lyckades festa i nästan alla av Stockholms stadsdelar. Hoppas det blir flera tillfällen framöver!
SonyEricsson W810i 2v
Jag är verkligen helt kär i min nya nalle…och det här att ständigt ha en bra kamera (även om det är lite lustigt att det finns blixt…lampan är verkligen pinsam) och en musikmaskin med sig kommer ta ett tag att vänja sig vid. Men mest är den bara fin.
"House, MD" Säsong 2 – TV-serie (vanligen) på FOX 2v
"House" må göra att jag tror jag har världens mest komplicerade sjukdomar så fort jag känner mig lite yr…men det känns numera som det är en liten semestertradition för mig att klämma några avsnitt om dagen av en av världens bästa tv-serier. Har nu även fått J&K att fastna för Dr House och hans skickliga kollegor.
"Faster Kill Pussycat" – Dansrökare m Oakenfold & Brittany Murphy Ny
Sommarens tuffaste danslåt. Kan inte sluta lyssna på den oavbrutet.
"Errazuriz Estate Cabernet Sauvignon" Ny
Sommarens absolut godaste rosévin.
"Odjuret" – Bok av Roslund & Hellström 2v
Började helt fantastiskt…sedan blev den okej men intressant på mitten…och slutet gillade jag inte alls. Väl värd att läsa åtminstone.
Glass 2v
Pandolce på Stockholm Glassfabrik är ett stycke lycka i glassform.
"Rose & Maloney"– Brittisk TV-deckare på SVT Ny
Det blev riktigt bra tillslut. Synd bara att det tog tre avsnitt…och att säsongen inte var längre.

Tveksamma Saker Just Nu:

"Pirates of the Caribbean: Död Mans Kista" - Film av Gore Verbinski
Okej att det är sommarens mest sedda film (efter typ en vecka på biograferna) i ungefär alla länder…men finns det verkligen någon som ser den som tycker det är en bättre film än den förra och som inte blir åtminstone lite besviken på slutet?

Dåliga Saker Just Nu

Skandalfylla
Trodde helt klart jag växt ifrån det där – men tydligen inte. Okej…det drabbar ingen mera än mig själv (hoppas jag) och jag kan ta både den ekonomiska smällen av en helkväll på krogen, bakfyllan och straffet att trycka in fel kod på bankomatkortet i fyllan så man får gå utan cash i en vecka... Men ändå får jag sjukt mycket ångest. Tur att man lämnar stan ett tag.
7Elevens Prisutveckling
Jag kommer behålla den här posten för ungefär lika många veckor som jag hyllade deras kaffe innan. Det är helt galet att en liten latte har gått upp 50% i pris på två veckor!! Vart kom det ifrån liksom? Och den är absolut inte värd 18 kronor. Inte på långa vägar.
Mellanösternkonflikten
Tja…vad ska man säga mer än att det står mer och mer klart att det kommer hända något riktigt, riktigt dåligt innan det här är över - och att i en situation där alla anser sig ha rätt och att just de slåss i guds namn är det väldigt, väldigt svårt att få någon att ge med sig.

Ungefär så just nu.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nejmen alltså... Det godaste (godisaste?) rosévinet är ju Leva (98717)! Som jordgubbssaft, fast för vuxna (eller iaf nästanvuxna som vill ha godisvin)!

Ut och köp. Marsch pannkaka!

Fröken Harrysson sa...

Även Torres Santa Digna (99037) smakar smaskens!

Och självklart ska vi fortsätta ha hur kul som helst, oavsett var vi jobbar och bor :)

Puss!

Oswald sa...

Oh, tack för tipsen!
Det ska kollas upp snarast.