06 juli 2006

Morgonens Kvällstidningsnyheter

Expressen:

Generalen hade sexbilder i uniformen
"Om man hamnar i en kritisk situation, nationellt eller internationellt, kan ett spektakulärt sexualliv utnyttjas för utpressning."

Allvarligt? Okej att en dömd hustrumisshandlare inte har i försvaret (eller på någon form av befattning) att göra...men har det verkligen betydelse hur man knullar för att man ska vara en bra soldat?
"Jasså, 902 Karlsson gillar gruppsex? Då har han ingen framtid som sergant!"
"Har 607:an en morot i rumpan när han ligger med sin fru? Det är bara att lämna in kängorna direkt, Ljunggren!"

Dessutom ger Quetzala Blanco skivan "Om Du Lyssnar Noga" med Kalle J fyra getingar. Den kvinnan och jag har definitivt inte samma musiksmak. Hon hör "catchygälla och fantastiska aa-a-aah popstycken". Jag hör någon som sliiter stenhårt för att hamna i samma liga som Tough Alliance, men misslyckas mer och mer för varje Thore Skogman-upprepning av ord i refrängen. Å ena sidan har jag iochförsig tröttnat lite på elektro-indie.
Å andra sidan hittade Quetzala Blanco "Sexy" på Cat5's skiva för ungefär en månad sedan när vi andra dansade sönder den hela förra sommaren.

Aftonbladet:

Så fildelar du utan att synas
"Det är omöjligt att spåra dem som använder Bittorrentteknik"

Aha. Bra. Då kanske de 25 personer som inte förstod att BitTorrent var Skiten vad gäller nedladdning redan innan eller under PirateBay-debaklet förra månaden slutligen ger upp DC++ och börjar använda det nu också... Ännu en framgång för Antipiratbyrån. Eller också inte. Undras om de skrivit samma sak om det tillexempel gällt "Så snattar du på ICA utan att bli upptäckt" eller "Så misshandlar du ditt husdjur/barn utan att grannarna märker det"?

Dessutom är jag sjukligt trött på att läsa om Allsången (nästan värre mediapådrag än Melodifestivalen...och dessutom flera veckor) och "Tone-affären". Händer det inget roligt i nöjesvärden på sommaren?

Bäst läsning den här morgonen är annars Marie-Louise Samuelssons krönika i gratistidningen StockholmCity. Låt er inte luras av den (för sportnördar) provokativa rubriken. Krönikan innehåller massa roliga frågeställningar jag gärna skulle velat komma på själv och diskuterat här i bloggen!



Inga kommentarer: