15 juli 2006

Nattlig Frågeställning

Varför kan man inte få kebab i bägare? Lite som med glass.
Precis som med ett glassrån så är ju kebabbrödet bara massa onödiga kolhydrater som man egentligen inte vill ha.
Nä, fram för mera kebab i bägare, tack!
Gärna med färgglad gaffel.

4 kommentarer:

Fredrik sa...

man behöver inte äta upp allt.... ta köttet i bröd och käka upp köttet om du vill och släng resten... men i kebabfallet har jag en känsla av attd et är brödet som är nyttigast och köttet sisådär va? ;-)

Oswald sa...

Hm. Vet inte. SÅ dåligt är väl inte allt kebabkött?

I vilket fall så brukar jag ju praktisera konceptet slänga som du föreslår - men det känns bara så onödigt.
"Tänk på barnen i Indien" och allt det där.

Så jag tar det igen:
Fram för mera kebab i bägare, tack!
Gärna med färgglad gaffel.

Anonym sa...

Brödet är ju godast!
: )
Annars får du byta kebableverantör. Ett tunt nybakat kebabbröd går inte av för hackor. Det kompletterar man sedan med kebab o lite grönsaker. Bara för det ska jag äta en kebabrulle i eftermiddag.

Jag tycker det låter lite äckligt att bara äta kebabkött...vet inte varför egentligen. Kebab i hink, med spade. Ungefär som när man utomlands beställer hamburgare...och bara får in just själva hamburgaren (ofta av tvivelaktig kvaliet). Öh, var är hamburgerbrödet, salladen och dressing och det som gör en god hamburgare god undrar man då.

Givetvis pratar vi om "riktigt" kebabkött, inte den superräliga pressade köttmassan man finner på en del hak. Den går fetbort och kan varken ätas bart, i rulle eller på pizza. Vem beställer något så vedervärdigt? Är det samma personer som köper spam på burk?

Anonym sa...

Mycket bra idé! Då kanske man skulle slippa få halva kebaben på tröjan också... ;-)