28 maj 2006

TV-recension: CSI:New York (Säsong 2)

CSI:New York
Säsong 2, CBS

*spoilervarning!*
Kollar ni på serien på svensk TV och därmed INTE har sett hela säsongen, så undvik denna recension eller läs på egen risk!


Plotlines under säsongen: Detective Lindsey Monroe nyanställs på avdelningen och Sheldon börjar jobba på fältet efter att Aiden avskedats då hon försökt fuska med bevisen för att få fast D.J Pratt. Senare på säsongen mördas Aiden av samme Pratt, men lyckas i sin sista stund på jorden plantera bevis som gör att han äntligen åker fast. Mac får överta ett fall rörande en massmördare från CSI i Miami. Stella Bonasera blir smygfilmad och överfallen av sin pojkvän och hon tvingas skjuta honom.

Omdöme: Det klart mest begåvade barnet i CSI-familjen - och inte bara för de coola New York-miljöerna. CSI:NY har de klart mest sympatiska karaktärerna (och jag tycker Anna Belknap är ett fantastiskt nytillskott), den snyggaste färgsättningen och scenografin och (givetvis) helt klart de bästa fallen. Ända minuset denna säsongen var årets klumpigaste produktplacering av en Coldplay-singel.

Cliffhangerfaktor: Minimal (klart han klarar sig). Överhuvudtaget kändes sista avsnittet som en besvikelse efter maj månads tidigare kanonavsnitt.

Betyg: 9 fingeravtryck av 10 möjliga
.

Inga kommentarer: