24 maj 2006

Schlagergadd

Hör just Eric Gadds alldeles utmärkta senaste så-som-Prince-lät-när-han-var-bra-singel "Meet Me Here" på P3...men det är en annan version än den som är på skivan och finns på min iPod! Den här är liksom lite schlagerupp-poppad (jo, jag är skadad...men jag jobbar på att komma ur beroendet). Knappt märkbart i och för sig, men eftersom jag hört en massa på låten den senaste tiden så märkte jag det direkt. Någon som vet om det är singelremixen, eller något helt annat?
Bra var den iallfall - och fortfarande en stark kandidat till min midsommarskiva.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är också lite förvirrad över det där. För jag har hört den på radio och där är det rätt mycket syntar, men när de spelade den i TV-huset var den väldigt akustisk. Iofs var ju det en liveversion men jag tror att jag hört den lite mer akustiska versionen på radio också. Eller jag vet inte.

Anonym sa...

Nu har jag lyssnat på singel- respektive albumversion på CDON.com och det är ju helt olika remixer ju! Singelversionen har högre tempo och mycket mer olika ljudeffekter och är liksom lite syntigare medan albumversionen är långsammare och mest har ett basdunk. Så det var nog singelversionen du hörde på radio och albumversionen du har i din iPod. Hursomhelst väldigt intressant att de är olika remixer, för så brukar man ju inte göra.

Anonym sa...

stoppa din schalgerpsykos och följ med och lyssna på lite RIKTIG musik på trädgår'n ikväll...
=)