30 november 2006

Dagens Lunchvideo(s)

Idag blir det big, gay, extravaganza!
Två stycken så kallade gay-hits i sina original och coverversioner.

Det är ju ändå torsdag...dagen som när jag gick på gymnasiet allmänt kallades bögdagen (fråga mig inte varför).

Först ut är böghitten framför alla andra (alla ni som sett filmen Ute eller Inte vet till exempel hur svår den kan vara att stå still till om man vill testa sin läggning och får en fullträff) Gloria Gaynors I Will Survive. En låt som är så sönderspelad att det krävs ordentliga mängder alkohol för att folk inte ska lämna dansgolven på homoställen. I Cakes version blir den långt mera hetero och riktigt najs.

Före & Efter


Nästa låt är nog ungefär så bögig som en låt kan bli. Även om ryktet säger att ingen i Village People egentligen var bög, så är de väl fortfarande synonyma med ordet bögband...om nu det ordet finns. Pet Shop Boys däremot lyckades ju ganska länge hålla tyst om att de hånglade med snubbar, och bara vara generella i sina texter. När de sedan kom ut så slog de på stort och gjorde en cover av Go West...och fick ironiskt nog en av sina absolut största hits någonsin.

Före & Efter


Imorgon kommer sista lunchvideon förmodligen vara dagens första och enda inlägg, eftersom jag ska på workshop hela dagen + att FF kommer ikväll för en långhelg i huvudstaden. Lovar några riktigt bra låtar då som räcker hela dagen!

Inga kommentarer: