30 oktober 2006

Bloggtorka

Jag orkar inte riktigt blogga om att jag har mycket på jobbet just nu eller om att det är skitkallt i lägenheten (men ganska mysigt med massa stearinljus).
Har liksom ingen lust att gnälla över att jag är trött och att förkylningen aldrig släpper och inte heller om att det ska bli skitkul i helgen när Bexton och jag ska attackera Göteborgs böguteliv.
Kan knappast vara intressant för någon att veta hur mycket jag ser fram emot Londonresan eller hur nervös jag är för att bli värre sjuk (halsfluss far omkring i krokarna) eller för att flygrädslan när som helst ska sätta in på allvar.
Det är nog inte så intressant för någon att veta att jag blivit en jäkel på att piffa upp halvfabrikat nu när jag inte har någon frys, och att bönor, massa vitlök, grönsaker och en massa kul kryddor kan bli en hyfsad chili ihop med Felix färdiga köttfärssås heller?

Det finns så många andra som bloggar om sådant.

Kanske kunde jag bloggat något om hur fantastiska de första minutrarna på Ugly Betty var i förra veckan ("Happy Halloween!" + "I’m a sailor who can tap dance!") eller om att Desperate Housewives kanske inte når samma klass som första säsongen men att jag inte håller med många TV-bloggare om att det sunkat ihop som säsong 2 nu igen (dagens avsnitt var ju jättekul stundtals) – men det kändes knappt värt besväret.
Har en hel hög halvfärdiga bloggidéer i huvudet…men jag känner mycket mera för att kasta mig på soffan och se ett nytt avsnitt av Torchwood eller Dexter – eller kanske den där stå-upp showen med Eddie Izzard jag tänkt se så länge…eller Thank You for Smoking eller Breakfast on Pluto.

Så det får bli lite sparsamt med bloggandet ett tag nu tror jag.
Bara tills jag får tillbaka min motivation igen.
Eller hittar något intressant att blogga om.

4 kommentarer:

Freds sa...

Kallt i lägenheten? Har du kolalt att fönstrena har tätningslist? Är det dragigt? Kanske elementen behöver luftas? Några tips.

Oswald sa...

Elementerna fungerar inte alls - men har luftats senast i somras enligt lägenhetsinnehavaren - och det är svinkallt ute (vilket tränger igenom dragiga fönster).

Så du hade nästan alla rätt...

Anonym sa...

Det bästa du skrivit på länge! Bloggtorka gillar jag :)

Oswald sa...

*hahaha*
Är det inte lika bra att låta bli att läsa bloggar då?
Då är det ju bloggtorka konstant?
=)