31 oktober 2006

Uppsnappat på Morgonen

Samtidigt som jag hör den hyfsat värdelösa U2+GreenDay-singeln spelas på P3 så läser jag att de ska lansera sin Vertigo-turné som 3D-film i USA. "The first-ever 3-D multicamera live shoot" kallas det. Spännande.

Skvaller: Studio 60 verkar ha fått dödsstöten nu (fast inget meddelats officiellt...NBC har snarare ryktats
beställa tre nya avsnitt) eftersom någon av skådespelarna rapporteras ha berättat för sina vänner att han söker nytt jobb och att serien är nedlagd.

Efter att Hugh Jackman filmat färdigt med Baz och Nichole i Australien är det dags för en Wolverine-film. Men han vill den ska bli mera som Mad Max än X-Men 4.

Mer Stålmannen blir det också förmodligen. Bryan Singer har skrivit på för att regissera Superman Returns-uppföljaren - typ Superman Returns Again? Superman is Still Here? The Return of Superman Returns?

Bruce Springsteen-femmorna i dagens kvällstidningar retar nog upp ungefär samma personer som måste muttra "kritiker fattar ingenting" när Håkan Hellström får höga betyg. Själv är jag inte ett dugg överraskad efter att (inte helt entusiastiskt från början) deltagit i ett formidabelt väckelsemöte av The Boss på Ullevi en midsommar för några år sedan. Snacka om schyst entertainer och kul konsert – trots att jag inte äger en enda Bruce-skiva. En man som rejält klarar av att leva upp till sin egen myt.

Och så har Reese och Ryan separerat. Vart är världen på väg? Finns det några lyckliga Hollywood-äktenskap kvar?

1 kommentar:

Anonym sa...

Precis så tänkte jag med. Vart är världen på väg när Reese & Ryan skiljer sig...?! De är ju det som Jennifer & Brad var en gång i tiden, "Det Lyckliga Paret". Åhh.