12 augusti 2006

Första Bilden på Suri

Det trodde man ju inte. Att Tom Cruise fått ett barn som såg ut som en rad med fönster. Eller vänta. Det kanske är någon bakom fönstret? Då har han alltså fått ett barn som ser ut som Michael Jackson?

Skämt och sido så inser man att Bradgelina gjorde det ända rätta när de tog hem en fotograf, lät honom fotografera dem och deras unge i lugn miljö, tog hutlöst med betalt för det - och skänkte bort pengarna till tredje världen. Att vara konstant jagad och få gömma sig - och slutligen få sin lilla solstråle fotograferad av en helikopter genom ett fönster (och de lär knappast sluta efter det här lysnade porträttet) måste ju vara helt absurt jobbigt.

Sen kan man ju fråga sig hur vi hamnat i den här Klick!ifierade papparazzi-världen och vad det är som gör att folk kan leva på att förfölja andra människor dag och natt (helt lagligt tydligen) bara för att få fota dem i mer eller mindre pinsamma situationer.

Hur kul och viktigt är det att se Tompa C och Dawson-Katies lilla snigel, egentligen? His father is still in the closet, you know.

Inga kommentarer: